INTERVJU: Aleksa Kostić – Velika mi je čast da sam se dopao takvim veličinama u žiriju

573

Na našem portalu smo ugostili Aleksu Kostića učesnika muzičkog takmičenja Pinkove Zvezde.

Aleksa dolazi iz Vlasotince a za naš portal je otkrio kako su tekli njegovi prvi koraci u muzici,kako se prijavio na audiciju za Pinkove zvezde i još mnogo toga možete pročitati u nastavku.

aleksa

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Nije baš tako, jer se pevanjem bavim svega 3 godine.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Zbog toga mi je posebno drago, jer je publika ta koja mi daje najveću podršku.Publika je najmerodavnija i osvaja se iskrenošću, naravno i mojim rezultatima.

Kako si došao na ideju da se prijaviš na PINKOVE ZVEZDE ?

– Čuo sam da nista ne košta, pa rekoh da probam. (smijeh)

Oduševio si publiku, a i žiri , kakva su tvoja očekivanja na Pinkovim zvezdama ?

– Velika mi je čast kad se dopadnem takvim veličinama.Što se tiče žirija,a što se tiče publike ovom prilikom im se zahvaljujem na ogromnoj podršci i trudiću se da opravdam njihovo poverenje.Trudiću se da budem što bolji, i nadam se dobrom rezultatu.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Priželjkujem, naravno.

Kako stižeš uskladiti obaveze, snimanje emisija, kako sada reaguje raja iz tvog grada, ali i iz drugih gradova kada te vidi na ulici ?

– Sve se može uz dobru organizaciju i dobre ljude pored sebe.Imam podršku od svih i slobodno mogu reći da je moj grad uz mene, s obzirom da sam ja jedini predstavnik Vlasotinca.Prepoznaju me i iz drugih gradova, i to mi prija.

Kakav je osjećaj kada stojiš pred žirijem i čekaš komentare? Da li ti laskaju pohvale, a kako prihvatiš kritike?

– Sa nestrpljenjem očekujem svaki izlazak pred žiri, radujem se pohvalama, a kritike pažljivo saslušam da bih ispravio svoje greške.

Šta misliš postoji li neko od tvojih kolega, takmičara ko bi bio spreman na gotovo sve da se domakne pobjede ?

– Nadam se da nema takvih.

Da li se pribojavaš ako recimo postaneš prepoznatljivo ime muzičke scene tog svijeta, svijeta šoubiznisa u koji već lagano koračaš ? Ipak, nije to samo mikrofon u ruke i pjevati, to je itekako zanimljivo publici, no mediji bi mogli da se sem tvojih muzičkih kvaliteta zainteresuju i za tvoj privatni život ?

– Trudim se da radim ono što najbolje umem, da pevam, a što se tiče medija shvatam da je to sasvim normalno u ovom poslu, ali živim skroman i normalan život tako da se ne bojim njihovih komentara.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Osećaj je izvanredan, jer sa publikom imam dobar i prijateljski odnos,a nastupe imam sve više.

Pohvalno je da tvoj grad posjeduje ovako veliki talenat kao što si ti. Da li se smatraš dobrim promotorom svog grada?

– Srećan sam što sam rođen u Vlasotincu,jer je to grad koji ima dušu,i svoju posebnu lepotu.Trudiću se da predstavim svoj grad onako kako on to zaslužuje i da otkrijem još koji talenat poput mene.

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Svim srcem voli Vas i ljubi Vas Aleksa Kostić!!!