‘Ostala sam, jer sam ga zavolela!’ Miona priznala da je bila nesrećna sa Ša! On nije mogao da prećuti, pa odlučio da ‘promeni ploču’: Ja sam kriv i promeniću to! (Video)

5685

U toku je debata. Današnja tema je da li je sujeta jača od ljubavi u partnerskim odnosima. Reč ima Nenad Aleksić Ša.

Tvoje ubacivanje mene izbaci iz takta. Ispoštovala si me posle milion i jednog puta. Kad si rekla da te ne smaram na žurci, slovo nisam rekao – rekao je Ša.

Nisam ti jednom rekla, pričala sam svaki put – ubacila se Miona.

Ti nisi prestala da pričaš o Stanislavu. Mnogo se promenila, bolja je, ali pričam šta je bilo. Niste u pravu – kazao je Ša.

Evo, ovo je sujeta, nisi u pravu, u pravu si. Pusti me onda da ne budem u pravu – Miona je rekla.

Nije u pravu kad skače. Drao si se, njoj se ne sviđa tvoj nastup. S njom možeš da razgovaraš normalno. Nije ona sujetna, nego on – rekla je Aneli.

Aneli, razumem da se branite, ali ovo je smešno – rekao je Ša.

On ja krenula da izlaže i on odmah brani sebe. Pričaš na pogrešan način, pogrešnim tonom – nastavila je Aneli.

Pokušava da opravda sva svoja sr*nja. Ovo je sad sujeta. Ja sujetan nisam, ja se zalažem za ljubav – rekao je Ša.

Zašto je bilo bitno da se dokaže da te je Stanislav voleo, a nije bitno da se dokaže ljubav sa Ša? Zašto je to normalno, a ovo je nenormalno? Zašto je loše pričati lepo – pitao je Đedović.

To je bilo bitno, jer smo se tako razišli, a ne na normalan način. Mene izluđuje što on iznosi neke stvari. Tamo priča jednu priču, ovde drugu – rekla je Miona.

Nebitno da li su lepe stvari, ne želim da se priča o tome. Ne volim da takve stvari pričam pred svima. Ne sviđa mi se ni što on priča, ali j*biga. To je naša intima, nebitno je’l lepa ili ružna. Ja nisam takav tip, meni se to ne sviđa. Bio je odvratan odnos, ali sad se popravio. Imamo lepe momente kad nema emisije. Bilo je više ružnih, nego lepih trenutaka. Ostala sam, jer sam ga zavolela. Neću da čupam, da se pravdam – rekla je Miona.

Rekla si da si bila nesrećna, ali onda ustaneš na novinarima i kažeš jesam – rekao je Đedović.

Za svađu je potrebno dvoje, tako da krivi su oboje. Tako i za našu svađu. Došli smo do suštine šta treba promeniti i poštujemo to, ide na bolje. Ja sam kriv i promeniću to. S moje strane je totalna ljubav. Ono što ona izgovara možemo da gledamo iz više uglova. Krivi smo oboje, ali više ja, ajde. Koliko god p*zdim na narod, znam šta ih navodi da postavljaju ta pitanja. Ništa joj nisam uradio i automatski je bolja. Njeno ponašanje je savršeno – rekao je Ša.

pink.rs