SKINULA SE PRESVETA MIONA, ŠA JE ZASKOČIO U TOALETU: Pukla bruka, necenzurisani snimak kruži internetom!

226

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su imali još jednu svađu tokom sinoćnje žurke, ali po svemu sudeći, sve se završilo dobro, a reper je prešao i preko činjenice da će Miona gostovati u emisiji Miljane Kulić, gde će razgovarati o bivšem dečku, Stanislavu Krofaku Panteri.

Odmah nakon svađe, Miona i Ša su otišli da se istuširaju, međutim, čini se da su zaboravili da, ukoliko je u toaletu više od jedne osobe, kamere prate svaki detalj, pa su se opustili i prepustili strastima pod tušem.

Ovaj snimak ubrzo je završio na društvenim mrežama, a kako su bili potpuno goli, bila je neophodna i cenzura, na šta Miona definitivno neće biti ponosna, s obzirom da tvrdi kako ni se*sualni odnos pred kamerama nikad sebi ne bi dozvolila i sebe izdvaja kao jednu od najpoštenijih devojaka u rijalitiju ikada.

– Ti ako odeš u emisiju kod devojke koja ti je*e majku svaki dan da pričaš o Stanislavu, onda nisi normalna. Ti ako ćeš kod Miljane da ideš, osobo, nisi normalna. Meni takva nisi potrebna. Ti se igraš sa mnom, ovo nije normalno – rekao je Ša.

– Nemoj da mi držiš predavanja, ti si prvi dobar sa Miljanom – rekla mu je Miona.

– Ja ću ti držati predavanja, radi šta hoćeš, ali ja ću otići, ne trabaš mi takva… Da ti pričaš o bivšem dečku – nastavljao je reper da drami.

– To je tvoja drugarica, ona je dolazila kod tebe kući i ti je stalno grliš… Pritom neću pričati samo o bivšem dečku – odbrusila je Miona.

republika.rs