ZBOG KAČAVENDE VODITELJ HITNO MORA DA REAGUJE: Direktno produkciji upućena poruka iz Elite, čeka se ODLUKA!

1274

U toku današe podele budžeta u rijalitiju ,,Elita 7″ ovonedeljni vođa Milena Kačavenda obratila se NIkoli Lakiću, nakon čega je on imao potrebu da joj replicira i iznese mišljenje o njoj.

Naime, Nikola Lakić je bio razočaran što je Milena Kačavenda bila blaga prema mnogim takmičarima, za koje, kako je i sam tvrdio, ima loše mišljenje, te je naveo nekoliko primera poput Marije Malivuk i Samira Ramovića.

Nikola Lakić je u programu ustao za crnim stolom i obratio se voditelju Milanu Miloševiću, te najavio da jedva čeka da čuje informaciju da li je Milena opravdala poverenje kod gledalaca i podelila budžet onako kako su očekivali ili je ipak u iznošenju mišljenja bila izuzetno glaba kako je on tvrdio.

– E, ovako, prvo, želim da kažem, da ako voditelj MIlan, došao ovde kad bude bilo i bude rekao da si opravdala poverenje naroda ovom podelom budžeta, onda ču se razočarati u narod, ako kažu da je danas bila podela jedan kroz jedan na mestu, mislim da si bila iskrena, a za neke si ublažila. Mislim da si Samiru dala pristupu mnogo, mnogo dugo ovde, odgovarala ti je priča, ne kažem da te je držala u rijalitiju ta priča, ali se on nadao, o Mariji Malivuk imaš mnogo grozno mišljenje, tako da smatram da nisi bila u potpunosti iskrena, mislim da Samir nije zaslužio da se tako postaviš prema njemu, ali dobro, čekaćemo da vidimo kako je narod rekao oko podele budžeta – rekao je Lakić.

republika.rs