‘LAŽU TE, TI NISI NORMALAN’ Milena Kačavenda rekla Ša direktno u lice da potraži stručnu pomoć, evo kako joj je uzvratio (VIDEO)

9655

Male budžete od Milene Kačavende dobili su Ša i Miona.

Mnogi te lažu, ti nisi normalan. Želiš da izguraš taj odnos, a rekla sam ti da nije normalno da to radiš, da svake godine ulaziš u veze, brak. Ti si prevario, i dalje si u braku, zaljubio si se, sve je jasno. I ti i Miona ste prevarili. Gledaju te ovde ljudi kao budalu, pokušavaš da nas ubediš da te ona voli, ja to ne vidim, ali mislim da i dalje praviš svoju grešku. Treba ti stručna pomoć – rekla je Milena.

Ja sam se zaljubio u devojku, a ti si se zaljubila u mobilni telefon, to je za stručnu pomoć. Za ono što sam ti rekao da ćeš da mi sečeš mu*a, ja sam ti odgovorio – rekao je Ša.

Ti si meni rekao da ti pu*im ja sam ti rekla da ti pu*i tata. Meni kada je pomoć bila potrebna, ja sam je tražila – rekla je Milena.

Ja se nadam da se nećeš zaljubiti u ajfon – dodao je Ša.

Usledio je budžet za Mionu.

Sve što sam rekla o tebi, stojim iza toga. Mislim da si loša, ne sviđaš mi se uopšte, imaš komplekse, imaš veliku samoživost. Igraš vrlo mudro sa Ša, a da nisi ušla u odnos sa njim ne bi bila ništa. Ša je neko ko izgibe, a ti sediš lagano i ništa te ne zanima. Mene ne zanima da budem pevačica, ali bilo je smešno kada si rekla da ti je Stanislav obezbedio da pevaš u klubu, a Ša je rekao da je to uradio da bi te ograničio, a ti bi pevala u Beogradu da te je neko hteo. Jedva čekam da Ša shvati sa kim je – rekla je Milena.

pink.rs