“NA VEŠTAČENJU U LAZI LAZAREVIĆ…” Đedović otkrio detalje SUĐENJA sa Miljanom, OVO će sve ŠOKIRATI, evo šta SLEDI

172

Marko Đedović tužio je Miljanu Kulić zbog povreda koje mu je nanela u trećoj sezoni “Zadruge” kada ga je bubicom udarila u glavu.

Sud je presudio u njegovu korist, a sada je Marko izneo detalje spora.

– Miljana ne pije lekove, uzima alkohol i zbog toga se ovako ponaša. U ime naroda proglašena je nenormalnom, ludom i neuračunljivom. Celokupna presuda će biti objavljena na mom Instagramu čim je moj advokat bude dobio. Ona je na suđenju htela da smulja reporterku i obezbeđenje da pozove Zolu i zato je sada besna. Nakon toga joj je Slađa Bošković rekla da se Zola ženi. Njoj je na veštačenju u Lazi Lazarević napisano nekih 17 šifara, kako sam čuo na suđenju. Sipala je domestos u moj i Anđelov bademantil. Radi se o terminalnoj fazi njenog oboljenja – rekao je Marko Đedović.

Podsetimo, nakon suđenja, Miljana je takođe progovorila o dešavanjima iz sudnice i iznela svoju stranu priče.

– Đedović je stalno govorio: “Nikada neću dozvoliti da ti ideš u bolnicu zatvorenog tipa, povući ću tužbu, Marija želi da te smesti u zatvorsku ludnicu”. Međutim, bili smo na sudu Matora, Đedović i ja i on je rekao da ne pristaje na odluku suda. Sud je odredio lečenje na slobodi jednom mesečno. On je tražio da mene, samohranu majku, zatvore u zatvorsku ludnicu. Hteo je jednu majku da zatvori, da nikada ne mogu više da uđem u rijaliti da zaradim za svog sina. Haos je bio u sudnici – pričala je Miljana.

espreso.rs