‘MOLIM VAS DA ME OBAVESTITE KAD JE ZOLINA SVADBA!’ Kačavenda i Miljana u nikad VEĆEM ratu, Milena je provocira za BIVŠEG, Kulićeva joj odbrusila: Kupovala GARDEROBU napolju, a kao ŽALI majku!

151

Milena Kačavenda otkrila je razlog postavljanja Miljane i Bebice za potrčke, te je žestoko zaratila sa Kulićevom zbog njenih konstantnih provokacija kako uopšte ne pokazuje tugu prema svojoj majci.

Neću ići sa njim u izoalciju, jasno mi je zašto je Milena ovo uradila, ona ima rat sa njim i sve mi je jasno. Želi svima nama da zabiberi. Ona je u sukobu i sa Miljanom i sa Nenadom i zato ih je postavila. On je meni prebacivao kad sam bio u veceu sa Nemanjom tako da sam i ja njemu za Miljanu, ne mislim da će se nešto desiti -rekla je Teodora.

Ne mislim da sam pogrešila u odabiru, vreme je da čujemo i nominacije, ovo su osobe koje su me najviše uvredila u kući i sasvim je normalno da ću da ih stavim za potrčke. Još i zbog toga što im odnos nije rasščišćen i mislim da će biti haosa ovde. Tako da što se tiče Miljanine konstatacije da sam guglala napolju, ja sam bila u psihijatrijskoj klinici -rekla je Kačavenda.

Vidim da je došla u novoj garderobi i sigurno je na neuropsihijatriji to kupila. Priča o ljudima i plasmanima, napala odmah Anđela i Anitu a samo što se vratila. Žena je ženomrzac i zato sam je nazvala lažna Svetlana i da je Đedović lažni Arkan, ali mi smo to rešili na sudu. Ona želi da vidi kako se kotiram, zna da sam sa pola kuće u lošem odnosu i želi da me proveri -rekla je Miljana.

Ja sam sigurna da sa njene strane postoje emocije prema Bebici. Ja sam donela ovu garderobu od kuće koju je poslala moja podrška i to moje hijene, ovde su odlučili neuropsihijatri da mogu da se vratim, terapija mi dobro deluje. Jedva čekam da vidim kako će Miljana da prođe sa procentima i da li ću imati 99,9 posto. Želim da se izvinim Zoli što ovu haljinu nisam spremila za njegovu svadbu -rekla je Kačavenda.

Meni bi možda za nijansu bili zanimljiviji Janjuš i Aneli zbog njihovog sukoba ali mi je i ovo okej jer Milena ima neke razmirice sa Miljanom i Bebicom. Mislim da je degutantno to što spominje Mileninu majku u raznim kontekstima, da li je trebala da se vrati ili ne -rekao je Lakić.

Negde je očekivao od nje da govori te gnusne stvari, očekujem provokacije do zadnjeg dana ali ja ću se šminkati naravno i niko ne mora da se brine da ću ih ujedati, ja sam jako stabilna, pivo i antidepresivi su savršena kombinacija za mene -rekla je ironično Kačavenda.

Ona meni govori da me je pozdravila njena mrtva majka i da me čeka i tako neke razne stvari, a ispadoh ja ovde najgora -rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku…

pink.rs