IVAN UNIŠTIO MILJANU I ŽANU! Kulićeva već sedam godina se bori za dete u rijalitiju, sve pare prokockala u Beču a Žana devojčici stavlja nokte od 20 cm!

1097

Naredni koji je navodio u anketi za najneuljudnijeg takmičara bio je Ivan Marinković.

Za meni su neuljudne osobe osobe koje ne vode računa o sebi,a to je Miljana Kulić. Ona je neurdena, ne vodi računa o sebi, nerealna je sa ponašanjem, vređanjem – rekao je Ivan.

Staznao si od Pink.rs da si postao otac – dodala je Miljana

Druga je Radmila, koja ćerki stavlja noke od 20 cm – govorio je Ivan

Kako te nije sramota degeneriku krezavi nenormalni, šta ti pričaš o mojoj ćerki, a svoju decu ne vidiš, ne znaš kako ti deca izgledaju – dodala je Žana.

Znamo da Radmila vodi njenu ćerku šest meseci na more, a znamo kako se tamo opija tamo. Ja ću navesti tri majke koje su nemajke – pričao je Ivan.

TI nekome pričaš nešto, hipoteku nisi platio, ajde molim te, ne znaš degeneriku koliko imaš dece napolju – vikala je Žana kada je Darijan krenuo da je vređa.

Tako se ne ponašaju majke, ova plastična ovde – dodao je Darjan.

Miljanu je zanimalo šta Ivan želi od nje, jer se ona bori za svoje dete, dok njega to dete ne zanima, već se bori za njega i Jelenu.

Ona ne zna da obuče svoje dete, ona se svađa sa svojim dečkom pred detetom – rekao je Ivan.

Tužba, moje dete je sjajno i vaspitano, a nek se oglasi MIljan Vračević koji je pored Žane i Đedovića stalno govori da treba da viđaš Željaka,a ti nisi hteoi – rekla je Miljana.

Ajde bre ti što koristiš svašta nešto – rekao je Ivan

Je l tvrdiš to? Tužba – rekla je Miljana

Aneli, Miljana, Žana su loše majke, alkoholičarke, na lekovima, svašta su koristil. Svi znamo ko je ko ovde, Aneli je neuljudna, loše ste majke sve – vikao je Ivan.

pink.rs