Ša i Miona PREVARILI NACIJU – Đedović izneo nepoznate detalje o njihovom odnosu: STROGA TAJNA isplivala

3123

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je sinoć u šiša baru Marka Đedovića koji je otkrio nepoznate detalje iz veze Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Dok ovaj par pred svim ukućanima i široj javnosti tvrdi kako nisu imali odnose i da njihova veza opstaje uprkos svemu, Đedoivć je izneo tvrdnje da je to u potpunosti neistina.

– Ja znam da su oni imali s**sualne odnose, to je ono oko čega se svi pravimo ludi, to je istina. Imali su odnose dan pred dolazak njenih roditelja – započeo je Marko.

– Ležali su u odabranima u krevetu do mene. Video sam vrlo jasno kako se pokreće jorgan. Ovo su šuplje priče to što pričaju – dodao je Đedović.

– Je l zato misliš da on pred Stanislavom priča “Nije ovo dečija veza”? – upitao je Darko.

– Tako je, priča i da je on gospodin i sve je to živa istina

– Znači gospodin je jer ne priča o tome i jer nije potvrdio? – upitao je Tanasijević.

– Tako je, gospodin je. Imali su pre nego što su njeni roditelji došli, tu noć. Tada se dogodilo prvi put- dodao je Marko.

– Ako postoji neko ko ima grama mozga napolju, od tog trenutka je prestala Nenadova priča “Zašto ja sa mojom devojkom ne mogu da se mazim?”. Jeste sigurno je ona ubedila Ša da ne pričaju o tome. Što ga za neke druge stvari nije tako ubedila.

– Sve je to ružno, ali njoj nije bilo ružno dok je pričala da je Stanislav z**ršavao u nju meni. To je vrhunska intima, zar ne? – dodao je Marko.

srbija danas