ĐEDOVIĆ JE REKAO DA ME NEĆE POSLATI U LUDNICU, MILENA JE VELIKO ZLO! Miljana iza leđa pljuje Marka i Milenu, pružila podršku Aneli! Janjuš i Zola su kao da ih jedna majka rodila!

203

Naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića bila je Miljana Kulić koja je progovorila o sukobima koje je imala s pojedinim učesnicima.

Miljana, napeta nedelja je za tobom. Šta se dešava? – upitao je Darko.

Gačić, Sneža i Lejdi su se okomili na mene. Ne znam da li od mene žele da naprave žrtvu ili šta već – kazala je Miljana.

Zbog čega si u svađi sa Đedovićem? – upitao je Darko.

Đedovićje rekao da nikada ne bi dopustio da odem u ustanovu zatvorenog tipa i da na dozvoli da na suđenju dođe do toga da odem tamo, a onda je priču promenio. On stalno gleda da me posvađa s Anđelom R. On nije Marko, on je Č*arko. Milena je takođe jedno veliko zlo. Neka mi Bog oprosti, ali ona se šminka svaki dan, sređuje i sprema, a nije ni četrdesed dana prošlo od momenta kada je sahranila majku – kazala je Miljana.

Juče si imala raspravu s Janjušem. Šta se tu dešava? – upitao je Darko.

Tako je. Sad Aneli još više podržavam. Ona je pokazala da se zaljubila. Zaljubila se, ona je bila ovde ispraćena zbog priče s njenim bivšim i bez njega, a ipak se odlučila da uđe u taj odnos. Mislim da je on nju izmanipulisao. Janjuš ne voli nikog. Isti je kao i Zola, kao da ih je ista majka rodila – kazala je Miljana.

Kako komentarišeš Mionu i Ša? – upitao je Darko.

Darko, iskreno, ja samo mogu Mionu i Stanislava da prokomentarišem, jer ja tu vidim emocije. On nju gleda. Kada se ona svađa sa Ša, on to pomno prati, nije mu dobro dok to sluša. On Mioni tera inat s Majom. Stanislav bi Mioni opriostio odnos sa Ša – rekla je Miona.

pink.rs