Anđelo Ranković otkrio da Kačavenda oseća ZAVIST prema devojkama jer ne žele da joj ĆUTE, pa otkrio da se Janjuš iskompleskirao jer nije OMILJEN u narodu!

1172

Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Anđelo Ranković. On je progovorio o učestalim svađama sa učesnicima u prethodnim nedeljama sa njim i Anitom, te se dotakao Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša smatrajuću da imaju izražen rivalitet i da su zbog toga sujetni.

Dobro veče Anđelo, kako si? Turbulentna nedelja sa drugim ljudima, zašto je to tako?

Evo dobro je. Pa to je zato šro se bliži kraj, ljudi žele da se istaknu i kreće borba zbog plasmana i naravno kreće sujeta i kompleksi, kada to imaš u sebi imaš poriv da napadaš drugu osobu.

Opet se svađate sa Matorom, ona je rekla da vam je potrebna zbog priče u rijaltiiju? -rekao je Darko.

Kako se bude bližio kraj ona će davati sebi više potrebe da ima svađe sa nama, Ivan je rekao njoj dok sam ti trebao da napadam Anitu i Anđela bio sam ti dobar. Ona je njemu dala zeleno svetlo da nas napada i tripuje da ima snage da se raspravlja sa nama deset nedelja i sad ima pomoć Milene Kačavende, ali ja nemam problem da se raspravljam. Mi imamo svoj svet i gledamo našu priču, svaki put ću da skočim na laž i ne dozvoljavam da laž postane istina. Ona govori neke stvari i tri put kad izgovori postane istina. Smogla je snage da se svađa. čuvala se u nekim trenutcima jer je imala poltrone ali sad kreće u napad. Ne postoji ni jedan snimak da smo je uvredili ili bilo šta a ona stalno priča loše o nama. Ti ako ne želiš da se spominješ izađi iz te priče ali njoj smeta i sve više će joj smetati te neke priče i smeta joj što Anita dobija potvrdu svega

Da li vam smeta Kačavendin animozitet prema vama? -pitao je Darko.

Ona voli da bude nadmoćna i da kao ima stav i karakter ali je sve to pogazila, menja mišljenje kako dune vetar, ja nisam takav ako sa nekim nisam dobar ne pljujem pa ližem. Ona vređa sve klinke jer smeju da joj odgovore a ona to ne trpi. Milena je jako pristrasna i nije realna osoba, ona ima i muškarce oko nje koji pokušavaju da je štite. Ako se ja nekad pohvalim to nije nešto za usporavanje. Ona je kažem ti navikla da joj povlađuju osobe u životu i onda kad joj neko stane na crtu ona poludi. Misli da je nadmoćna i da može da gazi druge -rekao je Anđelo

Šta kažeš u odnosu sa Janjušem?

Ja se sa njim nikad nisam družio tako da me nije mnogo zabolelo ali ne mogu da kažem da nisam očekivao. Njemu smetaju ankete i oseća sujetu zbog toga, on je poludeo na anketu za najzaljubljenije prvi put i onda je poludeo jer nije na anketi. On se uvek nervirao što nije osvojio neki plasman bolji i znam kad je Aneli bila na anketama raniej da se nije bunio zbog toga. On ne trpi tuđe uspehe i ima neki rivalitet u sebi -rekao je Anđelo.

pink.rs