Reper odlučio da se PROMENI IZ KORENA i preduzme RADIKALNE MERE kako bi došao do željenog cilja u odnosu sa Mionom! Evo na šta je SPREMAN!

139

Nenad Aleksić Ša stigao je u Šiša bar, kako bi voditelju Darku Tanasijeviću otvorio dušu i otkrio sve šta mu ju je na duši.

Šta se dešava sa Mionom i tobom? – upitao je Darko.

Ne znam, ja imam osećaj kao da mene svi krive zbog Mione i svega što se dešava. Ja ne smatram da je nju pritiskam, samo je kudim onda kada ona govori stvari koje mogu da se protumače kako ne treba – kazao je Ša.

Uvek je ta žurka problem, nastaju svađe među vama. Zbog čega Miona ne želi da se želi da ti je izjavila ljubav? – upitao je Darko.

Iskreno, ne znam. Ja ništa loše nisam rekao jer sam to spomenuo. Ako sam zbog toga cinkaroš, onda dobro. Darko, meni deluje da ona mene voli kad smovan crnog stola. To je ljubav što ona meni pokazuje, ali kad smo za tim crnim stolom,l nije mi jasno šta ona želi. Trudiću se nikakvu grešku da ne napravim, pa onda da vidim da li će iko grešku da mi nađe. Ja mislim da ona mene voli, ali ja nisam neki vidovnjak da znam šta će biti sutra – kazao je Ša.

Koliko ti smetaju Mionine uvrede? – upitao je Darko.

Kad to kaže, nije mi dobro. Sve bih polupao kad izgovori neke stvari. Kad bi te uvrede izbacila iz govora, sve bi bilo lakše – kazao je Ša.

pink.rs