ALEKS SA ĆERKOM IDE U HRVATSKU: Car spreman za njihov dolazak u Crikvenicvu, započinju PORODIČAN život!

887

Aleksandra Nikolić i Filip Car pre nekoliko dana postali su roditelji, kad je ona na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Leona. Ona se sad uživo uključila u jednu emisiju iz porodilišta i obelodanila sve detalje o porodođaju, odnosu sa Filipom i planovima za budućnost.

– Hvala na čestitkama. Evo, dobro sam, oporavljam se. Presrećna sam, ovo nikad nisam osetila – rekla je Aleks, a onda je otkrila da li zna kada beba i ona izlaze iz porodilišta:

– I dalje sam u porodilištu. Ne znamo kada izlazimo, ali nadamo se ubrzo – odgovorila je Aleks.

Pobednica “Zadruge 6” otkrila je i kako su ona i Car doneli odluku da ćerki daju ime Leona.

– Zajedno smo se dogovorili. Imala sam neke predloge, imao je i on, ali na kraju smo se usaglasili za Leona. To je baš lep prevod, lavica – rekla je Nikolićeva, a onda otkrila da je pred porođaj imala probleme, zbog čega je doneta odluka da se uradi carski rez.

– Malo mi je gvožđe opalo. Anemična sam po prirodi. Nije prošlo onako kako smo želeli. Carica je želela carski da izađe. Oporavljam se stvarno.

Nikolićeva je otkrila i u kakvom je sad odnosu sa Carem.

– Naravno, sve je u redu. Zaljubio se u bebu, kao i ja. Tek sam sad osetila tu pravu ljubav i emociju. Kad god je vidim, ja zaplačem. To su suze radosnice. Preplave me neke me emocije i neobjašnjivo je – poručila je pobednica šeste sezone rijalitija “Zadruga”.

Aleks ne krije da Leona več liči na tatu, zbog čega je njoj drago.

– Liči na Filipa. On je moja najveća ljubav i drago mu je da liči na svog tatu. Samo sam želela tokom trudnoće da ima njegove plave oči. Trudim se da Leona bude stalno pored mene. Sve je spremno u Crkvenici i Beogradu – ispričala je Aleks, a onda otkrila da uskoro odlazi u Hrvatsku:

– Biću u Beogradu, da se oporavim i beba malo da stasa. Posle ćemo biti u Hrvatskoj, pa ćemo videti – završila je Aleks u emisiji “Premijera Vikend Specijal”.

republika.rs