MILICA KEMEZ UŠLA U ELITU: Našljokana Miljana joj priredila PAKAO, od ALKOHOLA I TABETA ne može da drži glavu na ramenima!

1546

Danas je kao i svake nedelje u rijalitiju “Elita” otvren salon lepote, kako bi pojedini cimeri mogli da se ulepšaju, srede frizure ili urade nokte.

Miljana Kulić imala je posebhan tretman, pa je zbog nje na imanje u Šimanovcima stigla bivša zadrugarka i voditeljka Milica Kemez, koja inače ima svoj salon, kako bi sredila Miljaninu kosu.

Međutim, Milica Kemez nije mogla ni da nasluti kroz kakav pakao će proći sa Kulićevom.

Naime, Miljana je, kako pišu na društvenim mrežama, pomešala alkohol i tablete, zbog čega se jako čudno ponašala tokom sređivanja, pa joj je glava sve vreme padala, što je Milica jako otežalo posao.

– “Ovo je od alkohola i lekova, čista anestezija kuku ove bruke, pa što joj ne dođe majka i vodi je napolju nju će srce udariti ovo je baš užasno i tužno”, “Totalno kolaps jedne žene”, “Ovo je bruka u sramota”, “Milice, svaka ti čast kako izdržavaš iživljavanje Miljane, plava, crna, smeđa, može šminkanje, skini pantalone, na sve to puši gde nije dozovljeno” – glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

republika.rs