SA ŠA JE NEMOGUĆE RASKINUTI, MIONI POTREBNA POMOĆ: Ne može da ga se otarasi, njegovo ponašanje preplašilo porodicu Jovanović!

252

Miona Jovanović je u sinoćnjoj emisiji “Pitanja novinara” otkrila da gubi nade da će odnos sa Nenadom Aleksićem Ša opstati i da ne vidi budućnost sa njim. Istakla je da ih svađe sve više opterećuju i da ne može da trpi takvo stanje.

– Naše svađe su sve učestalije i stvarno ne mogu to da trpim, da li će biti dobro ja zaista ne znam. Ko si ti da iznosiš neke stvari koje ja nisam rekla, to su te pederske i funjarske fore, ja da sam želela Stanislavu nešto da kažem za stolom ja bih to rekla, ali da on meni nabacuje nešto što sam mu rekla, to je ludilo – izjavila je Miona.

Kada je reč o svojoj muzičkoj karijeri, Miona je istakla da je Ša indirektno sputava u njenom izražavanju kroz muziku.

– Ne brani meni niko da pevam, ali me indirektno sputava jer mi stalno govori gde da gledam, kad počnem da igram on mi govori kako mene loži rijaliti i sve. Ja sam najsrećnija kada slušam muziku. Najveća ljubav mi je muzika pa sve ostalo, meni svaki utorak presedne zbog njega – objasnila je Miona.

Miona je istakla da je situacija između nje i Ša sve gora i da ne vidi kako bi njihov odnos mogao da se popravi.

– To što sam ja rekla da nam nije dobar odnos i da nismo srećni to je istina, u nekim momentima smo srećni, ali je nama većinu vremena loše. To što pričamo i maštamo da će nam biti lepo napolju, ja ne znam šta će biti – izjavila je Miona.

republika.rs