‘SADA SAM SHVATIO KAKVO MIŠLJENJE IMA O MENI!’ Ša ne može da sakrije razočaranje u Mionu zbog mišljenja da on nije SAVRŠEN

668

U toku je emisija ‘Pitanja novinara’, voditelj Darko Tanasijević podigao je Nenada Aleksića Ša kako bi otkrio kako se oseća nakon Mioninog izlaganja.

U pravu je sve, otvorila mi je oči i sad sam skapirao da sam toliko jedan grozan lik. Izvinjavam se narodu što moraju da gledaju ovako lošeg lika – rekao je Ša.

Jel su te razočarali njeni odgovori? – upitao je Darko.

Posle 27 godina u medijima ja nisam čuo gore stvari o sebi, ali eto, verovatno ja jesam taj lik, eto sad sam saznao – rekao je Ša.

Nisam saznao koliko je pametno i plodonosno to potiskivanje mišljenja i stava, ali dobro – rekao je Darko.

Ja sam imao drugačiju sliku o sebi svih ovih dana, sad sam ubeđen da ja živim Trumanov šou, ali izgleda sve to kroz moj život. Ovo je realnost i ja sam živeo u zabludi da sam ja okej kul lik, ali žao mi je što su me svi tapšali napolju, skapirao sam da je sve to trumanov šou – rekao je Ša.

Svi koji te znaju, znaju način na koji ti odgovaraš – rekao je Darko.

Nisam znao da sam takav, ali eto ima pravo da me tako shvata – rekao je Ša.

Meni deluje kao da mu se ne sviđa šta sam pričala, ali Bože moj valjda će skapirati nešto. On stalno priča da je savršen, ali nije savršen nek to shvati. Ja ništa nisam rekla da on nije top u karijeri i sve to, ali sada sve pokazuje loše strane. Da je on predobar čovek jeste, da je lojalan jeste, ali da nema savršene postupke nema, nije savršen. U nekim situacijama se ja ne osećam lepo, pobegla bih iz svoje kože. Kada kažem iskreno to kod njega izazove haos. Kada sam sinoć bila najiskrenija on je počeo da lomi – rekla je Miona.

Još jednom da apelujem na ljude da pogledaju trumanov šou. Ništa je ne demantujem, ona mene tako vidi. Da ne pričam o karijeri, kakav odnos imam sa ljudima, mnogi me poznaju, tako da ja pričam komplet ljudi koji me poznaju. Ja sam shvatio kakav sam čovek, da sam imao pogrešnu percepciju svega onoga što jesam, slažem se u potpunosti sa njom – rekao je Ša.

Ovo je nemoć klasična – rekla je Miona.

pink.rs