ŠA PUKAO I IZNEO ISTINU O MIONI: Muk u Beloj kući, konačno isplivali ŠOK DETALJI iz paklene veze!

612

Na samom početku emisije “Gledanje snimaka” Milan Milošević je podigao Mionu Jovanović i Nenada Aleksića Ša da ored svima iznesu svoje probleme, zbog kojih haos ne prestaje još od kraja sinoćne emsiije.

– Ovo je pakao, nisam srećna, a nije nije on – rekla je Miona.

– Ja neću više da ćutim. Ja sam prema njoj davršen, kad legnemo u krevet sve je savršeno, idealno. Izjavljuje jedno, konstantna vređanja, rekla mi je da ne može dan kod mene i da čim izađemo ide kod mene. Ona hoće da se pos*re po tome i da kaže da sam ja taj koji priča o svemu. Ovo može jedino ako je ozbiljna glumica i lažov, a ne verujem da je to. Razlog zašto ona to radi je da se dodvorava bivšem dečki jer ona ne može da podnese da je on u vezi sa drugom devojkom. Juče je rekla kako ne može jedan dan bez mene. Nisam najgori, neče niko da pravi budalu od mene. Ne radim ja to iz čista mira, rekla mi je da se teram u p*čku materinu, a naravno da nisam ostao dužan – pričao je Ša.

– Prostak jedan, što on meni mora da uzvrati? – pitala je Miona.

– Priznajem, nije lepo to reći, ali trpim uvrede na moj način. Znam da će tema da traje do kraja, ali mislim da je ona opterećena kako to da on nju ne juri – nastavio je reper.

– Mislim da je on preopterećen Stanislavom. Govori kako me neće i da ću i bez njega da ostanem. Ja vidim ako je pljuvao devojke posle raskida, a mene pljuje sad, ko zna šta će sad da radi – odbrusila je Miona.

– Svaki tvoj dečko je bio divljak i psihopata, rekla si da si bivšeg prijavila policiji i za ovog dečka si iznosila sve najgore i meni ga blatila, a on je sam rekao. Svi su njoj ružni – nastavio je reper.

– Ja njega nisam oblatila, nego sam rekla stvari koje su mi smetale – pravdala se Miona.

republika.rs