ANELI I JOVANA IZLUDELE JANJUŠA! Košarkaš pukao pod pritiskom pa gađao Aneli! J*bem ti majku i sestru, bolesnice si mi nakačila na grbaču!

368

Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni video snimak učesnicima “Elite”, na kom su imali priliku da vide šta Jovana Cvijanović priča Marku Janjuševiću Janjušu i Urošu Rajačiću iza leđa.

Voditeljka je dala reč Jovani.

Imali smo dogovor za se*s tri dana pred Mioninu slavu, kad ga je ona provalila. To nije bila njegova šala, šaputao je. On se zakleo u ćerku da neće reći, terao me je da se ja zakunem u sestru. Mene je Pablo pitao: “Što ti ovo dozvoljavaš?”, ja sam rekla da sam se zaljubila. Okej, sprdao si se prvi put, ali šta je bilo drugi put?! Rekao je da postoji jedan štek i kada bude prvi rođendan ili nešto, ti i ja možemo da odemo tamo na tri do četiri minuta. Ja mogu i na poligraf da idem..Rekao mi je da pratim, pa kada on uđe, da uđem posle dva minuta – rekla je Jovana.

Naravno, kada sam ušao u rijaliti, nisam hteo da ulazim u veze. Bila je Aneli tu, bila je Jovka, mislio sam da je zaje**ncija. Ja sam svojim performansima sa Jovanom pokušao da odbijem Aneli od sebe – rekao je Janjuš.

Ti si kao jadna i tužna, dobacuješ mi stalno, m*š i od**bi. Kako to da ona ispriča ovu priču, a i mene si zvao – rekla je Bojana Aneli.

Ti i ja nismo bili zajedno, ali sam te zvao. Kunem se u ono što sam se kleo prošli put, nisam pomislio o tome da imam s Jovanom se*s – rekao je Janjuš.

Shvati da treba da priznaš bar jednom, čoveče, ja sam na svoje oči to videla – rekla je Aneli.

Kada smo se ona i ja posvđali, kada je bila ona najveća svađa, je l’ smo ti i ja bili u vezi?! Nismo. Dve nedelje nismo pričali ti i ja, uvalila si mi Jovanu Cvijanović – rekao je Janjuš.

Meni si došla ovde da vrtiš mozga, je**m li ti mater i sestru, i tebi i ovoj ku**etini, m*š u pi**u materinu, ja ovu bolesnicu hteo da je**m – urlao je Janjuš.