I DALJE NE PRIHVATA NJIHOVO MIŠLJENJE! Ša zapenio zbog sumnje takmičara da Miona i dalje VOLI Stanislava! Ona je moja devojka!

2887

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje za Mionu Jovanović.

Kažeš da je kretenski rovariti po partnernovom telefonu, da li je bilo kretnenski kada si ti rovarila po Stanislavovom ?

Ne znam kome sam ja to rekla. Ja jesam jer sam mnogo sumnjala, imala sam potrebu da uzmem par puta telefon, a preterano da poveravam nisam nikada, to mi nije normalno – rekla je Miona.

Ja sam Mioni rekao da ako ima šifru na telefonu ili da sakrije telefon, u meni se budi sumnja. Ja nisam lik koji stvara sumnju ali ako mi ne da, ja znam na čemu sam. Ako krije telefon to znači da ja nešto ne treba da znam – govorio je Ša.

Ja sam radila kretenske stvari jer sam sumnjala – dodala je Miona.

Ja sam sumnjao u poslednja dva odnosa, a sa Ivanom sam bio siguran. Sa njom sam bio stalno. Ja sam dovlačio ljude kod nje na posao. Nego poučen iskustvom ne verujem više nikome. Ne tolerišem te stvari – govorio je Ša.

Meni je normalno da telefoni od muža i žena stoje na stolu, bez šifri. Moj telefon je dostupan mojoj ženi 24 sata. Telefon stoji na stolu, a ako ona uzme telefon ona sumnja u mene – prokomentarisao je Mića.

Kada budem u potpunosti siguran u to što se dešava i kada mi te izjave budu jasne. Opet jedna od situacija koja je meni neverovatna. Meni je Miona pričala da je sve dokaze iz Stanislavovog telefona slikala. Onda je rekla da je videla poruku koju je on obrisao, meni ispada da su oni iste osobe. Miona radi mnoge stvari drugačije, a uvek saopšti pa promeni to – rekao je Đedović

Ona mene pecne za stolom, ali ja ne mogu tako – dodao je Ša.

Videćemo da li je ona čista sa emocijama ili mozgom – nastavio je Marko.

OVde većina ljudi misli da Miona voli Stanislava – dodao je voditelj.

Ja bih prva podržavala ljubav, nije došao do razgovora, a treba da dođe. Ja sam danas rekla da mi nije moguće da je Stanislav prestao da voli MIonu posle par meseci. ovde je sve jasno, svi vide, samo Ša ne vidi. Meni je krivo što Miona ne ustane da kaće šta ima

Ja mislim da kada je Ša besan da kaže ono što mi mislimo. NJemu je jedini krivac Miona. Ona njemu stalno dobacuje, a Ša nije srećan. Njemu intuicija govori da možda greši – rekla je Matora.

Neće niko da govori da će moja devojka da se vrati lošem odnosu, vi nemate pojma. Ona je moja devojka, neka ona kaže ako ja grešim. Meni i narod i svi mogu da ne kažem šta. Ona je moja devojka i ja znam šta ona misli – dodao je Ša.

Ovo mora ona da kaže a ne on – dodao je Marko.

Ona je njemu unela mnogo nepoverenja. Njoj ide u korist da priča ono što Ša želi da čuje, ali ona ne priča to. Mislim da joj se oseća da je nesrećna, i da trpi ovo sve. Ova veza je katastrofa.

pink.rs