UZNEMIRUJUĆI SNIMAK MILJANE KULIĆ: Pomešala alkohol i tablete, pa zastrašivala ukućane u spavaćoj sobi!

20

Bivši partneri Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica danima ratuju u “Eliti”, a situacija sve više eskalira iz dana u dan. Sinoć je tokom žurke došlo do novog suočavanja i to u pušionici. Bebica je pokušao da spusti loptu, ali Miljana za to ne želi ni da čuje.

– Vređala si mi decu – rekao je Bebica.

– Tvoja devojka koja izmišlja i pravi žrtvu od sebe, vređao si mi majku – uzvratila je Miljana.

– Boli me ku*ac, ti ne možeš da shvatiš i da poštuješ, držao sam te na samrti. Ja da ti ne želim dobro, ne bih bio ovde sad, umesto da budeš mirna – rekao je Bebica.

– Ja sam se vratila, ostajem do kraja – rekla je Miljana.

Miljana je, kako je i sama priznala, odlučna da diskvalifikuje Bebicu, zbog čega noćima ne spava, a danas je na Instagramu osvanuo jezivi snimak takmičarke Elite, u kom proverava i uzimaju svoju terapiju, odnosno propisane lekove, koje je prethodnih dana zanemarila.

Međutim, ono što je dodatno zaprepastilo brojne gledaoce rijalitija, jeste činjenica da je Miljana prethodno pila alkohol tokom žurke, pa nije jasno kako je sebi mogla da dozvoli da meša alkohol i tablete. Dok jedni pretpostavljaju da Miljana sve radi kako bi sama napustila Elitu, ne bi li ponovo pokušala da izgladi odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, drugi ipak komentarišu kako Kulićeva ovo radi u svrhu “šoua”.

republika.rs