MILJANI SE ISKRIVILA FACA OD BOLESTI, POPUSTILA JOJ TERAPIJA: Jezivi krici odjekuju u Eliti, sledi joj DISKVALIFIKACIJA?! (FOTO)

266

Miljana Kulić, poznata po svojim kontroverznim postupcima u rijalitiju “Elita”, ponovo je uzburkala strasti svojim ponašanjem. Nakon sukoba sa Nenadom Macanovićem Bebicom i Teodorom Delić, Kulićeva je pronašla novu metu za svoje uvrede – Bojanu Pavlović. Ovaj sukob je izazvao burne reakcije kod gledalaca, a mnogi su osudili Miljanino ponašanje kao homofobično.

– Narod sve vidi, idi pop**i Ivanu Marinkoviću na putu do izlečenja – vikala je Miljana.

– M*š bre bolesnice. Sujetna osobo – brecnula se Bojana.

– Iskoristila si ovu devojku zarad teme, jer si agresivna i bezobrazna lez**ča – nastavila je Kulićeva po svom.

– Ja te se ne bojim, Miljana Kulić, meni možeš samo da popu*iš k**ac, je***u te u usta – rekla je Bojana.

– J**i onog ko te je vaspitao – prodrala se Miljana.

Nakon ovog sukoba, obezbeđenje je ispratilo Kulićevu iz vile. Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti, a reakcije gledalaca nisu izostale. Ispod video-snimka sukoba nizali su se komentari koji su osuđivali Miljanino ponašanje i izražavali zabrinutost za njeno mentalno zdravlje. Mnogi su se zapitali da li je terapija koju Kulićeva pohađa popustila, te su izrazili bojazan za njeno dalje učešće u rijalitiju.

“Terapija popušta”, “Miljana je loše, izvedite je na vreme”, “Njena terapija za mentalnu bolest popustila”, “Miljana je uskoro napolju, ušla je u ono svoje raspoloženje”, bili su samo neki od komentara.

republika.rs