Kačavenda i Aneli se NE ZAUSTAVLJAJU u prozivkama, uvrede ZATRESLE zidove Bele kuće: Metlo jedna, došla si ovde da LAŽEŠ narod!

134

Milena Kačavenda krenula je da izlaže na temu “Debate”, ali je ušla u sukob sa Aneli Ahmić.

Miona izlaže, Aneli odande viče da razume, ona jedina od nas 40 razume. Ona priča ovde da bih se ja je**la sa Janjušem, majka, na majčinstvo se poziva, ja imam dvoje dece koji ovo slušaju – rekla je Kačavenda.

Nisam ti nijednom rekla da si ku**a – rekla je Aneli.

Žali Bože što plastična hirurgija ne nudi zamenu moždanih vijuga. Da sam uložila 15 hiljada evra kao ti, ja bih bila pi**a kosmička. Punoglavac, došla si ovde na televiziju da lažinjaš i glumiš žrtvu. Budala ti mama što te je okotila, kerino seoska. Nisu sve žene ku**e, ološi i otpadi – rekla je Kačavenda, a onda je progovorila na temu “Debate”:

Ja mislim da ne treba. Ako su neki razlozi koji nisu baš nešto jaki, mada ne vidim da se do raskida dolazi tek tako i bez razloga, znači, čim je raskid, bilo je teških reči…Zašto se intima zove intima, u ovom slučaju ispod pokrivača?! Zamisli da ja pričam šta je od mene tržaio bivši muž pre dve godine?! Ma daj… – rekla je Milena.

Ja Alibabu izdvajam od svih odnosa, jer mi je zagorčao život, em meni, em mojoj porodici – rekla je Aneli.

Izgovor nije ljubav, izgovor nisu deca, ko je spreman to da trpi i da sa tim živi…Odnos, ljubav, veza, brak treba da su utočište, da imaš drugu polovinu koja te razume i podržava…Ti si jedna metla koja si došla ovde da varaš i lažeš ljude, kako te nije sramota da pričaš o svemu ovde – rekla je Kačavenda.

Puna si zlobe, došla si ovde da vređaš ljude i mislim da nije trenutak da ti vređaš ljude – rekla je Aneli.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink.rs