‘Ona nije normalna, meni je ovo bolesno!’ Ša polako ULAZI u crveno zbog Mioninih odgovora, Stanislav POTVRDIO ono što Jovanovićeva priča!

187

Moderator “Debate”, Marko Đedović, porazgovarao je na temu debate sa Stanislavom Krofakom.

Ne može, kad jedanput završim, to je to. Nikada se ne bih pomirio, ni sa Mionom. Čim te neko izda to je to, dal u prijateljskom ili u ljubavnom. Ona je prešla preko toga, kada se zaljubila, iznosila je te stvari – rekao je Stanislav.

Što ti njoj ne bi prešao – pitao je Marko.

Ja nisam takav, meni to kada neko napravi, čim jednom, napraviće još jednom. Dok je poštovanje, sve ide normalno, a kada je nepoštovanje, onda je gotovo – rekao je Krofak.

Ja kažem da se bivši treba vratiti, šta je problem – rekao je Mića.

Ti se vrati, nećeš ovo gurati…Nikada u životu se ne bih vratio bivšoj. Ja sednem, otpatim svoje, ja sam prao nekoga ovde, zna Marko, zna i svako. Svi znaju…Gledam sebe! Ako sam se nekada vraćao i pi**o po sebi, nikada više nikome. Nikada više u životu nikome ne bih prešao ništa. Ako imamo dogovor, ja Mioni ne mogu ništa da zabranim – rekao je Ša.

Ja sam objasnila situaciju s radija, kako je bilo, nisam ništa dodavala – ubacila se Miona.

Ona priča istinu – rekao je Stanislav.

I ja sam se razludeo, nemam snage za ova go**a. Meni je ovo boleština, ona nije normalna i kako ja da budem siguran, šta da planiram, da li me voli ili me ne voli, da li želi sa mnom da bude, ja više ništa ne znam. Mi uživamo preko dana, a onda mi priča da bi se vratila bivšem – rekao je Ša.

pink.rs