‘FOLIRANT KOJI IMA ZAKAZANO PLAKANJE!’ Bojana smatra da Aneli želi da napravi ŽRTVU od sebe i da se OPERE od svega, Marinković izneo ZANIMLJIV stav: Postavljaće mu USLOVE jer zna da je i dalje VOLI!

134

U toku je emisija ‘Pretres nedelje’. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da totalno uzdrma kavez ukućanima kako bi sve laži izašle na videlo. Bojana Pavlović i Ivan Marinković iznele su svoje mišljenje o odnosu Janjuša i Aneli.

Kao što sam u početku iznela da je Aneli folirant i prevarant i da ima zakazano plakanje, sad dolazimo na sve što sam ja rekla -rekla je Bojana.

Ajde ti ćeš da pričaš pogledaj svoju devojku ko je i šta je -rekao je Anđelo.

Ajde štapiću sedi. Ja kažem da ona sada želi da napravi žrtvu od sebe, kao da je svi napadaju i da nrapvi drugaćiju priču. Ovde napada ljude i pokušava da obrne priču u svoju korist. Mića pokušava da napravi žrtvu od svih, na galamu ne može Mićo, nemoćan si u ovoj situaciji -rekla je Bojana.

Neki dan su izbacili Aneli iz emisije, Kačavenda itekako štedi Janjuša to se vidi -rekao je Mića.

Poenta je ovde što se uvek dele za dve strane, ko je za Janjuša a ko za Aneli. Mene neće izmanipulisati -rekla je Bojana.

Ja sa Aneli od prvog dana nemam nikakav kontakt. Ovde ne postoje žrtve ali Aneli je osoba koja želi da okrene stvari u svoj korist. Janjuš će još tri puta pokušati da se pomiri sa njom a ona će njemu da postavlja uslove jer sada sve okreće na svoju vodenicu, ona zna da je Janjuš voli i da bi prešao preko svega.

Ajde viršlo, sedi dole, neću nikome da ćutim, dosta sam ćutela -rekla je Aneli.

Pokazala si pravo lice prevarantkinjo jedna, konačno su ljudi shvatili ko si i šta si -rekla je Maja.

pink.rs