‘NEMA GRAM MOZGA, PONAŠANJE PREMA PORODICI NULA!’ Đedović dao detaljnu ANALIZU ponašanja Ahmićeve, Kačavenda i Aneli žestoko se posvađale: Nisam je videla da je ZAPLAKALA posle smrti majke!

264

U toku je emisija ‘Pretres nedelje’. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da totalno uzdrma kavez ukućanima kako bi sve laži izašle na videlo. Opšti haos u Beloj kući zbog odnosa Janjuša i Aneli, Kačavenda na strani Janjuša žestoko zaratila sa Ahmićevom.

Svako ko kaže da sam kriv ja mu to neću potvrditi, da li ja lažem ili ne to ne možete vi da procenite -rekao je Janjuš.

Svi mogu da kažu da igraju i jedan i drugi rijaliti, to mogu svi ljudi da procene. Oko krezavih i nepismenih ima poprilično klanja ne moram ja da se bavim. Ovde parovi kad im stignu pitanja oni se takmiče ko će koga više da optuži. Potpuno pravo svako ima da pomisli na takve stvari jer oni najgore reči iskazuju jedni drugima, nemaju gram karaktera i pola grama mozga da se preko takvih stvari prelazi. Optimalni vremenski period za koji se prelazi preko toga nije posle 2 dana, oko toga se priča i komunicira kao i izvinjava i stvari preko kojih se prelazi ako vidiš da je to moguće. To je karakter nula, poštovanje prema porodici nula i generalno prema samoj sebi. Uvek bih našao bolji način da objasnim nepoštovanje svog karaktera, oni ne brinu ni o deci ni o sebi -rekao je Đedović.

Ja sam uvek svaku devojku Janjuševu poštovao, itekako sam prisutan ovde u svim pričama, oni su oboje krivi i onda je*ete majku ovoj devojci -rekao je Mića.

Ko joj je bre je*ao majku, ako ti braniš sve žene ja ću da branim sve muškarce, što tebe ne zovu muškomrzac. Ivan Marinković je za sve u pravu ovde, pravite pogrešan narativ ovde -rekla je Kačavenda.

Nije suzu pustila od kako je došla posle smrti majke, ja to nisam videla -rekla je Aneli.

Pu, sram te bilo, pi*ko jedna prodana, treba da te bude sram i stid -rekla je Kačavena

pink.rs