Ša shvatio da njegova porodica ne podržava vezu sa Mionom, pa im se DIREKTNO OBRATIO

7488

Darko Tanasijević je noćas ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući.

Jedan od njegovih sagovornika je bio Nenad Aleksić Ša. On se osvrnuo na njegovu vezu sa Mionom Jovanović i njen odnos sa bivšim dečkom, Stanislavom Krofakom. Shvatio je da njegova porodica ne podržava vezu sa Mionom, ali im je poručio da će morati da je prihvate.

– Kakav ti se osećaj javlja kada pomisliš na Rajsko ostrvo? – upitao je Darko.

– Odvratno, volim ga samo kada bih ja otišao sa Mionom. Meni je njen odlazka sa Stanislavom bolestan, rasparuju nas – rekao je Ša.

– Možeš li ti imati neki mir, harmoniju, spokoj? – upitao je Darko.

– Mogu, ali kada izađem odavde. Mene svi savetuju, ali video bih njih u mojoj koži. Skapirao sam da me gledaoci ne vole, da sam omražen. Imam tu neku percepciju da me 89 posto ljudi ne voli i šta da radim navikao sam – rekao je Ša.

– Neki Mionini odgovori su te zapalii doslovno? – upitao je Darko.

– Nije mi jasno šta priča, izgleda da je takva da mora da bude u pravu i da ona dokaže dal sebi dal ljudima. On može da kaže voleo sam te ili nisam, da kaže da je voleo ona bi rekla da je voleo – rekao je Ša.

– Roditelji nisu podržali tvoju i Mioninu vezu? – upitao je Darko.

– Očekivano je kako njeni roditelji gledaju tako i moji. Niko od njih nije učesnik da zna kako provodimo dane, ja se pitam za sve u svom životu, oni su tu da prihvate, ako ne prihvate nema šta. Ne mogu neke stvari ovde jasno da se vide – rekao je Ša.

srbija danas