‘ONI SU ŠIZOFRENIJA MOZGA!’ Đedović fasciniran Mioniom LIČNOŠĆU, smatra da se igra sa Ša i da će ga OTKAČITI posle rijalitija

6079

Darlov naredni sagovornik u Šiša Baru je Marko Đedović. On je progovorio o svim aktuelnim dešavanjima u Beloj kući.

Marko, kako si? Šta se dešava u Beloj kući? -pitao je Darko.

Raskidaju, mire se, ne znam više šta se dešava, sad su kao raskinuli zbog Munje, ne znam kako očekuje da je neko poštuje ako prelazi preko takvih uvreda. Što te ja ne bih vređao ako ćeš da mi pređeš za 3 dana od toga. Meni nije jasno da se svađaju i onda se ljube odma. Svi govore Šaki ovako i onakav a svi se isto ponašaju. U jednom trenutku sam pomislio da se uplašio vezivanja i obaveze , pa onda da se ne takmiče ljudi ovde. Ništa mi nije jasno, sad da se vodi podrškom i fanovima je meni budalaština. Ne znam da li je stvarno poludeo da se vezuje za podršku jer će već sutra da podržavaju nekog drugog -rekao je Đedović.

Mnogi su iznenđanjeni kad kažu da ti ne možeš da razumeš Mionu Jovanović, koji delovi puzle ti nedostaju? -pitao je Darko.

Ma sve puzle mi nedostaju, to je šizofrenija mozga. Ja joj kažem ti si sa 16 godina iskakala sa prozora da se vidim da tim dečkom kaže ona pa dobro to je bilo prizemlje. Ona je sigurno u nekom raskoraku i ne zna da odluči između emocija i razuma. Mislim da je Ša jako nesiguran i da je nju uzljuljao zbog svega, mislim da će ovo biti povuci potegni, neće se ovde razdvajati ali im sledi nažalost razdvajanje kad izađu napolju. On kao da ima strah od ostavljanja i gubitka ali to je neki patološki strah koji ne može da kontroliše. Može da ti se desi da ti se jedna osoba sviđa a da drugu voliš, u jednom trenutku mislim da je ona totalno luda jer ne pridaje na značaju Nenadovom haosu, ona samo kaže vratiće se on kao da je kuće neko.

pink.rs