PUČE PRIJATELJSTVO KAO TIKVA! Matora vinula i Stanislava i Mionu u NEBESA, a onda je Žana ŠOKIRALA SVE: Ja da sam gledalac, prva bih glasala da idu na Rajsko ostrvo! (VIDEO)

13735

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nenadu Macanoviću Bebici kako bi izneo svoju nominaciju.

Dok je neko vređao i ponižavao Mionu, imao je promene ras položenja, što mi ulepšava sliku njemu, ne da da se vređa njegov bivši odnos. Sviđa mi se kako se Maja ponaša, lepo mi ih je videti zajedno i mislim da će opstati napolju. Šaljem Mionu, ostavljam Stanislava – rekao je Bebica.

I da nisi Nenadova devojka, ukazala bi mi poštovanje, kao što si u prošlom rijalitiju. Znaš da i Nenada krivim za mnoge stvari, mislim krivim, kažem šta zameram. Ne može da bude bolji naš odnos, može samo gore. Ja moram da kažem da mene Stanislav ozbiljno motiviše uz pomoć Alekse. Nikada mi nije pomenuo rijaliti, moj odnos sa Nenadom ili Mionom, iako sam čekala sa spremnim odgovorom. Šaljem Stanislava, ostavljam Mionu – rekla je Matora.

Što se tiče devojaka kao što je Miona, meni se dopada tvoj stav, kažu da si arogantna i prepotentna, ne daš na sebe. Ja volim takve žene, meni si draga ovde u kući. Apsolutno mi se sviđa način na koji se svađaš, učestvuješ, što se tiče odnosa sa Ša, mislim da nisi dovoljno iskrena. Naravno da mislim da si ušla sa emocijom. Reakcije bi svakom normalnom smetale, Ša zna šta mislim na tu temu. Neću komentarisati Stanislave ni tvoje, ni tuđe fetiše, slažem se da radiš šta hoćeš i ideš gde ti je volja. Ovde si pokazao korektno ponašanje, jedino što mislim, jeste da nisi iskren u odnosu sa Mionom. Mislim da i dalje nemaš emocije, jer neko ko nema nikakve emocije, nema nikakvu reakciju, a ne takvu kao ti. Ja da sam napolju, ja bih prva glasala da idu na Rajsko ostrvo, Ša i ja smo na tu temu pričali – rekla je Žana.

Meni to nikada nisi rekla. Ne možemo da budemo dobri ako ti daješ seljačke predloge i ti podržavaš gledaoce. Ne, to nije dobro za mene, pogotovo ne da to izlažeš kao moja drugarica – skočio je Ša.

Ja sam Ša rekla to, da mu ne bi prebacivala Miona: “Ti si meni platio prvu, drugu ili treću nedelju”. Naravno da ću ostaviti Mionu, a poslati Stanislava – rekla je Omnia.

Meni se ništa nije promenilo. Miona daje iste odgovore od kada je Stanislav ušao, mislim da treba da bude direktnija, ne da kažeš kako on misliš. Mislim da on ima reakcije na tvoja izlaganja, kada počneš da pričaš neke stvari nepovezano. Meni ga je žao kada ga vidim u nekim situacijama. Ostavjlam Mionu, šaljem Stanislava – rekao je Terza.

pink.rs