PA JEL’ TE NEKO TERAO DA IDEŠ U REHAB I JAŠEŠ JAŠKA?! Aneli otkrila da je Janjuš OPTEREĆEN intimnim odnosima, u glavi mu je samo s*ks!

7225

U toku je emisija ‘Gledanje snimaka’. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da rasčivija sve odnose u Beloj kući kao i da pogleda snimke koje do sada nisu videli. Aneli Ahmić govori Janjušu da će imati odnose samo vikendom. On nakon klipa zauvek završio sa njom zbog njenog nepoverenja.

Da ona odlepi iste sekunde nakon što joj kažem neke stvari. Ona mi govori da imamo odnose subotom i nedeljom, meni je prečudno. Danas mi je rekla da sam manijak i to je nešto poslednje što trpim. Ja nemam više nikakvu emociju prema njoj. Njeno ponašanje je katastrofalno, ona je pitala mog bivšeg partnera neke stvari o meni, kao ona mene proverava a sa devojkom je na sudu. Danas je rekla da se zaklela i da nikad neće reći -rekao je Janjuš.

Ma mene je sramota to da kažem, evo reći ću. Pričao je kako bi mene ljubio po intimnim delovima a nju nikad i ja sam je pitala kaže da je i nju ljubio -rekla je Aneli.
Zamisli šta ona priča o intimnim odnosima sa njom, sačuvaj me Bože -rekao je Janjuš.

Ja njega i dalje volim, sebe više neću kidati, niti spavam niti jedem. Ništa više o se*su spomeniti neću, on se meni maksimalno zgadio kao čovek i kao muškarac. Emocija mi se ne može ugasiti, evo u ogledalu ga stalno gledam ali mi se zgadio kao muškarac. On je opsednut se*som, nagovarao je Jovanu da imaju odnose, on je opeterećen time -odbrusila je Aneli.

Najveće emocije koje sam ikada imao su bile prema njoj, ako kažem da je tako to je istina -rekao je Janjuš.

Samo u krevetu -rekla je Aneli.

Mi smo shvatili da nikad nećemo moći da funkcionišemo normalno, smatram da se folira i da nije iskrena prema meni. Ne msilim da me doživljava kao ozbiljnog partnera. Ne mogu da budem sa nekim ko nije verovao da mi je samo ona u glavi. Ja ne znam šta treba da se uradi da shvati da nismo jedno za drugo -rekao je Janjuš.

pink.rs