Niže i od samog dna: Milena Kačavenda razapeta nakon što je posle majčine sahrane NAPUMPALA USNE?

14463

Velika tragedija zadesila je jednu od nekadašnjih favorita najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima. Smiljana Lalić, podsetimo, umrla je 2. aprila u 70. godini, samo dan nakon jubilarnog rođendana.

Njena ćerka ovu vest dobila je u rijalitiju i teško ju je podnela, a u utorak je u suzama napustila imanje u Šimanovcima. Uz Milenu su na poslednjem ispraćaju danas sve vreme bili sinovi Lazar i Mateja, kao i brojna familija i prijatelji

Takmičarka “Elite” Milena Kačavenda je pre tri dana sahranila majku, a danas je šokirala i učesnike, ali i gledaoce rijalitija kad se pojavila na vratima Bele kuće. Cimeri nisu očekivali da će se tako brzo vratiti u rijaliti, dok je publika primetila nešto drugo.

Naime, mnogi korisnici društvenih mreža zaključili su da Milena ima veće usne nego kad je izašla iz “Elite”, pa su se tako pojavili navodi da ih je napumpala. Odmah su usledili hejt komentari.

“Da li je ova radila usta? SAD!!! O, moj Bože”, “Popravila botoks”, Koga ova laže, nije ništa gledala, a bila osam dana napolju? Ma važi, eto mi smo svi glupi”, “Nije gledala joj, a sve zna šta se dešava”, “Mogla je da ispoštuje crninu barem 40 dana, bila joj je majka”, “Koja zmija”, “Vratila se radio Mileva puna informacija”, “BItno da je pumpala usta, Bože sačuvaj”, samo su neki od komentara ispod raznih objava.

srbija danas