INTERVJU: Dušan Kostrešević – Nadam se da ću svoj grad i svoje sugrađane učiniti ponosnim

390

Na našem portalu smo ugostili Dušana Kostreševića učesnika muzičkog takmičenja Pinkove Zvezde.

Dušan dolazi iz Novog Sada a za naš portal je otkrio kako su tekli njegovi prvi koraci u muzici,kako se prijavio na audiciju za Pinkove zvezde i još mnogo toga možete pročitati u nastavku.

dusan

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Bavim se pevanjem i muzikom od svoje 15 godine.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Verovatno da jesu i drago mi je da je tako a i da će se taj broj iz dana u dan sve više povećavati jer ću se truditi to poverenje da opravdam.

Kako si došao na ideju da se prijaviš na PINKOVE ZVEZDE ?

– Iskreno ideja mi se sama javila da bih svoj posao i muzika kojom se podigla na veći nivo a što da ne imati i novo iskustvo takvo i lepa prijateljstva.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Ne bih baš da razmišljam već o finalu već jer ima puno dobrih kandidata koji su dobri pevači a i dosta stariji od mene, pa i da se ne nađem u finalu neće mi biti žao jer moje vreme tek dolazi.

Kako stižeš uskladiti obaveze, snimanje emisija, kako sada reaguje raja iz tvog grada, ali i iz drugih gradova kada te vidi na ulici ?

– Uspevam nekako.Imam i dosta obaveza prema fakultetu, muzičkoj školi a i takmičenju al stigne se sve uz dobru organizaciju. Pa vrlo pozitivno, par puta sam imao situaciju da me presretnu na ulici i upute lepe kritike i savete, što stvarno prija i daje motivaciju za dalje.

Kakav je osjećaj kada stojiš pred žirijem i čekaš komentare? Da li ti laskaju pohvale, a kako prihvatiš kritike?

– Osećaj je sjajan i uzbudljiv, bar meni. Naravno malo i strašan jer su to velika imena i nije baš svejedno kakve će vam oni reči uputiti. Naravno da da, ali ne treba da laskaju previše naravno a kritike prihvatim ozbiljno i odmah se trudim da ispravim nešto za šta su mi dali savet, jer su oni sigurno sa razlogom to rekli.

Šta misliš postoji li neko od tvojih kolega, takmičara ko bi bio spreman na gotovo sve da se domakne pobjede ?

– Nisam siguran. Možda i postoji, nismo se svi još toliko upoznali, puno nas je još uvek.

Da li se pribojavaš ako recimo postaneš prepoznatljivo ime muzičke scene tog svijeta, svijeta šoubiznisa u koji već lagano koračaš ? Ipak, nije to samo mikrofon u ruke i pjevati, to je itekako zanimljivo publici, no mediji bi mogli da se sem tvojih muzičkih kvaliteta zainteresuju i za tvoj privatni život ?

– Ne bojim se al još je rano za to. Muzika je lepo zanimanje i profesija a i takva da se njom možete baviti i u 60-tim godinama svog života ako naravno napravite veliku karijeru a meni je tek 19, tako da za show-biznis ima vremena.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Vrlo lep osećaj i to su momenti koji ispunjuju svakog pevača. Nastupe imam po raznim gradovima Srbije uskoro i u drugim susednim državama naravno. Svoje nastupe uvek objavim na svojoj stranici ili Facebook profilu tako da uvek će biti obavešteni svi koji bi želeli da me slušaju.

Pohvalno je da tvoj grad posjeduje ovako veliki talenat kao što si ti. Da li se smatraš dobrim promotorom svog grada?

– Prvo, hvala Vama na tome a ja se nadam da jesam, i da ću svoj grad i svoje sugrađane učiniti ponosnim koliko god mogu.

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Svim čitaocima bih se prvo zahvalio na pažnji i poručio da veruju u sebe i da u životu rade ono što vole i naravno da nastave da prate i čitaju najbolji portal e-turneja.com!