INTERVJU: Miroslav Stančić – Sledećom pesmom ću da oduševim i svog imenjaka u žiriju

375

Na našem portalu smo ugostili Miroslava Stančića učesnika muzičkog takmičenja Pinkove Zvezde.

Miroslav dolazi iz Beograda a za naš portal je otkrio kako su tekli njegovi prvi koraci u muzici,kako se prijavio na audiciju za Pinkove zvezde i još mnogo toga možete pročitati u nastavku.

Screenshot_1

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Da bavim se pevanjem već 13 godina tačnije od moje 21 godine.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Upravo tako, godine pevanja po skoro celoj evropi.Saradnja sa mnogim bendovima tj. orkerstrima.Veselja,klubovi,kafane.Uvek sam pružao svoj maksimum gde god da sam nastupao i zaista mi novac nije bio u prvom planu.To su slušaoci-gosti znali da cene pa sam često i neočekivano bio počašćen i više od dogovorenog honorara!Znači uvek pevam od srca.

Kako si došao na ideju da se prijaviš na PINKOVE ZVEZDE ?

– Došao sam na ideju da se prijavim na takmičenje prilikom pevanja u jednoj diskoteci gde sam dobio previše komplimenata za moje pevanje a ujedno i kritike zašto ne snimim neku pesmu! Smatram da je emisija Pinkove Zvezde odlična prilika da postanem afirmisan pevač (snimim cd)

Oduševio si publiku, a i žiri , kakva su tvoja očekivanja na Pinkovim zvezdama ?

– Veoma mi je drago da su publika i žiri prepoznali moj talenat!Kao što sam već rekao , uvek pevam iz srca i verujem da mi je Bog podario glas da budem tu za sve one koji su srećni ili tužni i doprinesem da kroz pesme olakšaju svoju dušu ili još više oraspolože.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Neću biti lažno skroman.Da,očekujem kao i naravno svi ostali takmičari! To je san svakog od nas,zašto da ne!

Kako stižeš uskladiti obaveze, snimanje emisija, kako sada reaguje raja iz tvog grada, ali i iz drugih gradova kada te vidi na ulici ?

– Usklađujem se jako dobro ako izuzmemo obaveze oko moje ćerke,male bebe od 6 meseci Dunje i sedmogodišnje Anđeline.Laskaju mi pohvale,ipak biti prvi koji predstavlja svoje rodno selo na nekom muzičkom takmičenju i to sa uspehom nije mala stvar i ja sam srećan zbog toga i imam jos veću obavezu da nastavim kao do sada.Živeo sam i u Beogradu takođe gde sam i počeo da pevam,pa sad živim u Beću i eto otkud toliko fanova!

Kakav je osjećaj kada stojiš pred žirijem i čekaš komentare? Da li ti laskaju pohvale, a kako prihvatiš kritike?

– Osećaj je sjajan.Pogotovo kad imaš takve pohvale!Gospodin Miroslav Ilić je za sada uputio najviše kritika al mi to ne smeta već daje dodatni motiv da se potrudim jos više!!Sledeća pesma će biti odabrana da oduševi i imenjaka.

Šta misliš postoji li neko od tvojih kolega, takmičara ko bi bio spreman na gotovo sve da se domakne pobjede ?

– Do sada nisam upoznao nijednog kolegu i koleginicu koja je ljubomorna,sujetna i naprotiv,svi su sjajni ljudi pre svega.

Da li se pribojavaš ako recimo postaneš prepoznatljivo ime muzičke scene tog svijeta, svijeta šoubiznisa u koji već lagano koračaš ? Ipak, nije to samo mikrofon u ruke i pjevati, to je itekako zanimljivo publici, no mediji bi mogli da se sem tvojih muzičkih kvaliteta zainteresuju i za tvoj privatni život ?

– Veoma sam srećan čovek i moj privatni život je skoro savršen!Želim svima isto što i sebi.Nemam čega da se plašim,ponosim se svojom čašću.Opušteniji sam kada se ne takmičim,tako da se ne pribojavam medija i svojih medijskih nastupa jer imam dosta iskustva.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Trenutno sam fokusiran na takmičenje i ne pevam previše često po klubovima i slično ali uskoro ću krenuti sa nastupima jer je interesovanje veoma poraslo.Dobro mi je došao malo odmor da bi se usavršavao i postao sve bolji.Pravovremeno ću obavestiti svoje fanove o mojim sledećim nastupima po lokalima.

Pohvalno je da tvoj grad posjeduje ovako veliki talenat kao što si ti. Da li se smatraš dobrim promotorom svog grada?

– Koji grad? Beograd ili Beč? Svejedno dva najveća muzička centra naše muzike u Evropi ako se slažete, bar po proseku.Svi veliki koncerti se održavaju u ova dva grada.Imam ogromnu želju da i ja održim svoj koncert u Beogradu i Beču što ne znači da se tu ograničava moja želja.Želim da obiđem sve gradove koji bi voleli da me slušaju i steknem jos više prijatelja i iskustva.

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– “Nikad ne reći nikad” i “Nada poslednja umire” “Džabe talenat ako se ne vežba” i tako dalje.
Hvala vam puno još jednom na ukazanoj prilici da budem deo vašeg društva tj vašeg portala.Nadam se da ćemo se i budućnosti sresti pod jos lepšim okolnostima.Sve najbolje vam želim.