INTERVJU: Marko Milojković – Čast i zadovoljstvo mi je da svoj grad promovišem u najboljem svetlu

589

Na našem portalu smo ugostili Marka Milojkovića učesnika muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Marko dolazi iz Aleksinca a za naš portal je otkrio kako su tekli njegovi prvi koraci u muzici,kako se prijavio na audiciju za Pinkove zvezde i još mnogo toga možete pročitati u nastavku.

11027773_1055298144484406_8819780753164188412_n

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Od malih nogu sam pevao i maštao da postanem pevač. Još kao dete sam imao “žicu” za muziku. Uporedo sa osnovnom pohađao sam i nižu muzičku školu, što mi je dobrim delom pomoglo da usavršim svoj glas i pevanje. Aktivno se bavim pevanjem skoro 7 godina.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Jednim delom su i godine uticale na to. Ovo mi je druga sezona kako se pojavljujem na toj grandioznoj sceni. Ali naravno i moje pevanje, a i odabir pesama su učinili da me publika zavoli. Sećaju me se i publika, ali i članovi žirija.

Kako si došao na ideju da se prijaviš na ZVEZDE GRANDA ?

– Na ideju da se prijavim na Zvezdama Granda, prvo su došli moji roditelji. Imao sam samo 13 godina, kada sam se prvi put prijavio na audiciji u Nišu. Tada se nisam plasirao u glavno takmičenje jer sam bio premlad. Iz godine u godinu glas mi je sve više sazrevao, a ja se nisam predavao i sada sam tu gde jesam.

Oduševio si publiku, a i žiri , kakva su tvoja očekivanja na Zvezdama Granda ?

– Prošle godine sam došao do trećeg kruga, u kom su bili dueli. Nažalost, ispao sam tada. Sada ću se potruditi da postignem što veći uspeh. Obratiću pažnju na odabir pesama i svoje pevanje. Trudiću se, da iz emisije u emisiju budem sve bolji, i da sve više i više oduševljavam publiku i žiri.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Optimizam je na prvom mestu. Svako od mojih kolega, pa i ja očekujemo ulazak u finale.

Kako stižeš uskladiti obaveze, snimanje emisija, kako sada reaguje raja iz tvog grada, ali i iz drugih gradova kada te vidi na ulici ?

– Nedelju dana pred zakazano snimanje sam kao u karantinu. Vežbam odabrane pesme za takmičenje, tih dana ne radim nigde, i maksimalno se čuvam, jer mi je to trenutno najbitnija stavka. Moji sugrađani me podržavaju i ponosni su na mene, svako od njih željno iščekuje emitovanje emisije u kojoj nastupam.

Kakav je osjećaj kada stojiš pred žirijem i čekaš komentare? Da li ti laskaju pohvale, a kako prihvatiš kritike?

– Nije lako pevati pred takvim veličinama kao što sučlanovi žirija. Prijaju mi pohvale, ali isto tako prihvatam kritike i savete.

Šta misliš postoji li neko od tvojih kolega, takmičara ko bi bio spreman na gotovo sve da se domakne pobjede ?

– Ne, većina kolega sa kojima sam bio zajedno na snimanjima i koje poznajem su sasvim dobre osobe. Mada, svako od nas želi da postigne što veći uspeh.

Da li se pribojavaš ako recimo postaneš prepoznatljivo ime muzičke scene tog svijeta, svijeta šoubiznisa u koji već lagano koračaš ? Ipak, nije to samo mikrofon u ruke i pjevati, to je itekako zanimljivo publici, no mediji bi mogli da se sem tvojih muzičkih kvaliteta zainteresuju i za tvoj privatni život ?

– Volim svoj posao i ne bojim se ulaska u svet šou-biznisa. Znam da nije lako biti javna ličnost, ali spreman sam na sve obaveze i izazove.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Uživam dok pevam ljudima koji me vole. Kroz pesmu komuniciram sa njima, i trudim se da svi budu zadovoljni. Kao što sam već rekao, manje radim zbog takmičenja.

Pohvalno je da tvoj grad posjeduje ovako veliki talenat kao što si ti. Da li se smatraš dobrim promotorom svog grada?

– Mnoge pevačke i glumačke zvezde, rođene su u Aleksincu, kao npr. Toma Zdravković, tako da mi je čast i zadovoljstvo da svoj grad promovišem u najboljem svetlu.

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Pozdrav svim vašim čitaocima, i hvala na podršci.

https://www.youtube.com/watch?v=W7QcLqh0hBY