U ELITI TRAŽI MUŠKARCA, A NAPOLJU NASKAČE NA ŽENE: Uroš Stanić ščepao devojku, pa joj pokazao šta zna! (VIDEO)

331

Uroš Stanić, učesnik rijaliti programa “Elita”, privukao je pažnju javnosti neobičnim ponašanjem i izjavama tokom emisije. Međutim, nedavni događaji pokazali su da njegova priča o karijeri u zdravstvu možda nije bila potpuno tačna.

Nedavno je zdravstvena institucija podigla tužbu protiv Stanića, što je izazvalo pravi šok među takmičarima. Razlog za tužbu se pretpostavlja da je u vezi sa čestim pominjanjem te institucije. Stanić je često isticao svoje iskustvo rada u renomiranoj bolnici, ali sada se postavlja pitanje da li je ta priča bila potpuno istinita.

Podsećamo, Uroš je ispričao ukućanima da je na klinici dao otkaz pre ulaska u Elitu i da smatra da više nikada neće moći da se zaposli u svojoj struci zbog svog učešća u “Eliti”.

Međutim, to nije sve. Od samog početka, Uroš je otvoreno izjavljivao ljubav muškarcima, a sada se pojavio snimak, na kom je Uroš intiman sa jednom devojkom. Naime, on ju je u jednom momentu ščepao i poljubio u usta, a korisnici društvenih mreža su se potrudili i napravili kompilaciju njihovih zajedničkih fotografija:

– Uroš Stanić i devojka – glasi komentar na društvenim mrežama.