OVAKO TO RADI ANITA STANOJLOVIĆ: Nije mogla da se OBUZDA na Anđelu, rešila da mu pokaže šta najbolje zna!

188

U ranim jutarnjim satima Anđelo Ranković i Anita Stanojlović rešili su da stanu na put nesuglasicama, te su odlučili da zakopaju ratne sekire u krevetu i nastave svoju ljubav tamo gde su stali.

Naime, njih dvoje su jedva dočekali da se nađu u krevetu, prilikom čega su razmenjivali nežnosti i time poazali koliko im je kratka razdvojenost teško pala.

Podsetimo, ranije u toku emisije ,,Gledanje snimaka” došlo je do sukoba Anite i Anđela, te joj je on očitao lekciju o njenom ponašanju. Anđelo je zamerio Aniti njeno ophođenje, te joj je jasno izdao sva pravila ponašanja po kojima želi da bude sa njom u vezi.

– Rekao sam ti neke stvari. Kod tebe neke stvari mogu da se menjaju, a kod mene ne. Nisam kao ti. Ne želim da se svađam, a da se posle mirim na sat vremena. Posle onih izgovorenih reči ništa nije dobro. Navikla si na retardirane odnose – kazao je Anđelo.

– Nije tako – dodala je Anita.

– Plačeš, pa se smeješ, kod mene tako ne može. Sad nemamo o čemu da pričamo, to sam ti rekao – kazao je Anđelo.

– Ja sam u šoku – dodala je Anita.

– Prvo se malo saberi, pa ćemi da vidimo da li si neke stvari shvatila. Te fore sa mnom zaboravi – rekao je Anđelo.

– Nisi ti meni centar sveta – kazala je Anita.

– Sve sam ti već rekao. Nemoj da me smaraš ljubomornim scenama. Nemoj da praviš filmove u glavi. Rekao sam ti šta mi smeta na samom početku – kazao je Anđelo.

republika.rs