AU, ŠTA TI DRUŽE PRIČAŠ! Ša isprovocirao Stanislava, on skočio da ga bije! Ovo je moj teren, nećeš izdržati verbalno tri dana sa mnom, mnogo sam psihički jak!

1898

U toku je emisija ‘Gledanje snimaka’. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda klipove ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. U narednom klipu Nenad Aleksić Ša ogovara Stanislava Krofaka, zamera mu njegove uvrede koje upućuje Mioni. Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša zaurlali su jedno na drugoga, padaju žestoke pretnje.

Šato ti govoriš ovako o meni? Ja nju nisam gledao uopšte kao čistačicu, ja sam njoj rekao ako treba iznajmiću pomoćnicu -rekao je Stanislav.

Ne možeš ti meni da pretiš, ajde sedi dole -rekao je Ša.

Nenad je rekao da bi on mene gledao čistačicu kad bi rodila dete i kad bi bila vezana za kuću, nije Stanislav dobro razumeo -rekla je Miona.

Njoj ne može da se obraća na taj način i to ku*čenje ne može ovde da koristi. Ako budeš ušao sa mnom u verbalnu igru nećeš izdržati tri dana, ovo je moj teren, za ovakvo ponašanje zabole me, ne može tako da mi se obraća -rekao je Ša.

Videćemo kad bude izašlo obezbeđenje napolje da li ćeš tako da se kur*iš, sad kao nešto mafijaš. Ne bojim se nikoga, možeš da kažeš šta oćeš i da pretiš -rekao je Stanislav.

A sad što je uhvaćen u laži to njega boli -rekao je Ša.

Ma gde sam ja uhvaćen u laži, ajde bolje sedi dole nemoj da se blamiraš, ti si sad ponovo počeo i ja to ne dopuštam -rekao je Stanislav.

Sedi tu i ćuti lako je biti magup, ajde dođi slobodno, otići će momci, za dva dana možeš da odeš odavde, nisi jak psihički koliko sam ja, ti ćeš napustiti ovo pre nego što si ušao samo se ponašaj tako -rekao je Ša.

pink.rs