‘ZA TEBE SAM GOSPODIN!’ Stanislav PONIZIO Ša kao nikada do sada, on odmah stao u odbranu svoje propale veze!

337

Na narednom video-klipu prikazana je svađa Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji raspravljaju ko je veći preljubnik. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Aleksuću, kako bi prokomentarisao novonastalu situaciju.

Što se tiče Mioninih izlaganja, ona ume da pretumba mozak. Ja gledam onaj klip, dođe mi sam sebe da pomazim. Ništa mi nije jasno šta priča. Ona je večeras pričala bez ikakvih zamuckivanja o svemu. Nervira me kad govori da joj je bilo savršeno pored Stanislava, a ispostavi se da ipak nije tako. Šta je razlog da ne govori kako je bilo? Poštovanje? Imao sam ja grižu savet kad je reč o prvoj supruzi, ali ako prođe par mesecim, nema toga više. Koliko ja još da čekam da je prođe to, pa da onda normalno krenemo da se ponašamo. Tri, četiri dana je dobra, onda kao da ne može da me podnese. Onda se u meni pokrene neka lavina, te krenem da postavljam neka pitanja. Znam da su njeni roditelji protiv mene, ali ja njoj govorim da treba zajedno da se trudimo da nam veza bude dobra – rekao je Ša.

Meni se javila neka devojka da mi se javi o tovori mi oči kada je reč o StanislavU. Moj život pored njega nije bio bajkovit, jer mi je to što sa saznala promenilo sliku o njemu. Sazanala sam nekoliko dana pred ulazak – kazala je Miona.

Neki b pomislili da se sad njemu svetiš – rekla je voditeljka.

Ne, nisam ja neka fu*a da to radim. On je meni pričao da me voli, a viđao se drugim devojkama. Bila sam najlojalnija Stanislavu od prvog trenutka, mislim da nisam zaslužila sve to – istakla je Miona.

Meni ne može da se desi da se upoznam s devojkom i nakon sve nedelje je oženim, kao Ša. Samo to sam želeo da kažem – dodao je Stanislav.

Za tebe sam gospodin. Puštam sada sve. Verujem u Mionu, pa kako bude sa njom, biće. Pričaš da prebrzo sve planiram, ali bar nisam ko ti da imam devojku, a da mi je na gedori druga devojka. Saznali smo da nisi bio veran. Pričao si jedno, a sad čujemo drugo – kazao je Ša.

To se sve znalo, nije ovo nikakva novost – istakao je Stanislav.

Ša, da li misliš da Miona ne oseća ništa prema Ša, pa nemaju odnose? – upitala je voditeljka.

Mislim da nema strasti. Kakava je to veza da se nemaju odnosi po par meseci? – upitao je Stanislav.

Meni je Miona rekla da si ti bežao od toga da budete intimni – kazao je Ša.

Pričala sam o nekim situacijama pre ulaska, gde je bilo normalno da sve puca od bliskoti, a nije bilo tako – rekla je Miona.

Imam pravo po svemu tome da mislim da joj on nije bio posvećen – kazao je Ša.

Ja sam rekla da u rijalitiju nikad ne bih imala odnos, to sam rekla Stanislavu pre nego što sam ušla, da je on ovde – kazala je Miona.

pink.rs