‘UZELA JE TELEFON, PROVALILA MI JE ŠIFRU!’ Stanislav otkrio kako je Miona saznala za njegovo NEVERSTVO, pa istakao da se ŽRTVOVAO kako bi sa njom stvarao budućnost!

3790

U toku je emisija ”Gledanje snimaka”. Miona Jovanović priznala je da je neposredno pre ulaska u Elitu videla prepiske u kojima se njen tadašnji deško udvarao drugim devojkama.

Ona je meni uzela tefon, provalila je šifru. Ja sam je pustio da geda i rekao joj ako ti nešto smeta, smeta ti – kazao je Stanislav.

Zaboravio je telefon kod kuće, tada sam sve videla. Kasnije sam pokušavala od njega sve da izvučem, ali nije rekao baš sve – istakla je Miona.

Je l’ to neka stara prevara? – upitala je vodireljka.

To je bilo dok Miona nije živela sa mnom. Bio je rođendan moj prijatelja, a ja sam tad bio sa devojkom tom to veče i odveo je u stan i to je to – rekao je Stanislav.

Kakve veze ima što ja tad nisam živela sa njim? On je mene tad kao ženu gledao, čuli smo se svaki dan i na tri dana smo se viđali. On kod mene, ja u kod njega u Zagreb – rekla je Miona.

Da li si Mionu gledao kao devojku koju bi oženio, kad je prešla da živi kod tebe? – upitala je voditeljka.

Želeo sam da je oženim, to znaju moji prijatelji i porodiva. Ja sam video da je ostavila bend i da se preselila u drugu državu – kazao je Stanislav.

Mislim da me je varao više nego što sad govori. Ja sam njemu pronašla neke poruke u telefonu – kazala je Miona.

Meni je bilo jako krivo kada je sve ovo ona uradila. Ona je meni prva ozbiljna veza nakon razvoda koju sam kući doveo – kazao je Stanislav.

pink.rs