‘ILI JE DRŽI U ŠACI ILI I DALJE IMA EMOCIJE!’ Ša zapenio na Mionu zbog njenih PREBLAGIH reakcija prema Stanislavu, Krofak progovorio o pogledima ka Mioni: Vidim samo nekad…

120

U toku je emisija ‘Gledanje snimaka’. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda klipove ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. U prvom video klipu Miona Jovanović i Nenad Aleksić u žestokom sukob zbog Mionine preblage reakcije na Stanislavove prozivke.

Valjda je prirodno da mu odgovori na njegove prozivke što je naziva bolesnicom ili bilo šta da laže, a ne ona sve prećutkuje, šta ja mogu da pomislim na osnovu toga. Baš kad nemaš emocije prema nekome ja bih ga iznapušavao samo tako, ne znam zašto ta kočnica kad je on u pitanju a nema kočnice prema meni. Moja reakcija je na neke stvari i izlaganja. Ili je drži u šaci ili ima emocije prema njemu pa ima neku ručnu. Kad kreneš ideš do kraja, on kao bivši dečko koji nju ne zanima, šta ću treba da interesuje kako je i šta je i da li je varao ranije. Bila si nezadovoljna u odnosu, otišla si od njega sve ostalo je nebitno. Neke stvari mene izluđuju i kad pričam sa njom ona mi kaže da su mi reakcije nenormalne, da li sam ja ludak ili ne ali vidim neke stvari. Mene najviše iritira što ona uvek misli da je napadam, mene ovde neki ukućani kritikuju pa ne kažem da je to iz loše namere, ona odma ima neki odbrambeni stav prema svima. Ne znam kako da objasnim sve ovo. Ako tvoj dečko tebi izgovori nešto koji ti je najbliži ja bih rekao pa sigurno je u pravu on ima najbolje namere prema meni. Negde sam blizu odgovora i stojim pri tome kad bi se desila izolacija da bih pristao na to, mene je njihov razgovor današnji totalno otrezvenio -rekao je Ša.

Ša je zamerio Mioni što ti nije odbrusila jasnije tebi za neke laži, kako to komentarišeš? -pitala je Ivana.

Ja od kako sam došao govorim samo istinu, ja moram nekad da pogledam u nju ipak smo zajedno u kući, ja ne znam šta sam rekao što nije istina pa da ona meni odbrusi. Ja u nju možda slučajno pogledam i nekad vidim kako je obučena ali nemam da buljim. Nisu mi se vratile emocije, ja ne menjam mišljenje i ja sam takav -rekao je Stanislav.

Miona, ti si primetila da te on gleda?

Iskreno nisam obraćala pažnju, nisam uopšte u njega gledala, neka perifernim vidom pogledam ali to ne radim sa namerom nekom. Odreagovala sam kako sam se osećala u momentu, ja na viku i dreku reagujem, on je samo sedeo i rekao mi bolesnice idi na mesto i ja sam odgovorila bravo za to bolesnice. Nisam imala potrebe da skačem i da vičem jer mi nije rekao to kroz viku -rekla je Miona.

Ja nju nikad nisam prevario od kako je prešla da živi kod mene -rekao je Stanislav.

Da sam ja znala da me je prevario ja ne bih ostala u odnosu, saznala sam za to pre nego što sam ušla ovde i tad sam poludela i on mi je priznao -rekla je Miona.

pink.rs