‘AKO SAM JA SREĆAN, ŠTA ME BRIGA DA LI JE LOŠE NEŠTO?!’ Maja misli da se Miona KAJE jer više nema šanse kod Stanislava, Đedović skočio kao oparen i očitao Jovanovićevoj i Ša BUKVICU!

438

Voditelj Milan Milošević je u emisiji “Pitanja gledalaca” naredno pitanje pročitao je Mioni Jovanović.

Kada su te pitali da li se kaješ što si ostavila Stanisalava, rekla si, citiramo: “Sad da se kajem, nema ništa od toga”. Šta ti znači ovaj odgovor, da li se kaješ ili se ne kaješ – glasilo je pitanje.

Rekla sam ovde…Nemam ništa od toga, kajem se samo što sam uradila to na taj način što je tako ispalo prema njemu. Svakako, to ništa ne menja situaciju trenutno i to je to. Kajem se što je na taj način ispalo, to bi se svakako desilo – rekla je Miona.

Moje mišljenje je da se kaje, ali je svesna da nema nazad. Ša tako odreaguje do te faze da mu nije dobro, ona je mrtva hladna, kao da nije ništa. Miona uopšte nije ravnodušna prema Stanislavu, on je jasan, rekoa je da ne bi prešao preko izdaje…Kada je sada rekao Ša da je ne uslovljava da bude sa njim, slažem se s tim, ali njegovim reakcijama, kada bi rekla da ne želi da bude s njim, Ša bi napravio haos, reagovao bi kako bi reagovao, onda bi možda došla osuda da je izdala jednog dečka, izdala i drugog…Živela je život kao princeza, ove neke priče posle toga mislim da su čisto pranje. Plaši se da ne izgubi ovu vezu, jer je ovu prokckala. Dovoljna je samo reakcija kada su njeni roditelji došli. Meni je ona, na primer, jako hladna osoba. Ša je iskren, malo su mi neke stvari prerasle u ekstrem – rekla je Maja.

Ja kažem da je njemu majica plava, vi kažete da je žuta i vi odmah skočite…Kako ne radi ništa?! Ko je primetio ono što sam ja primetio na žurki – rekao je Ša.

To je odnos patologije…Ja to nisam videla Ša, ja ne mislim tako. Ja sam sigurna u to, za ovo kratko vreme za koliko sam upoznala Stanislava, da je dečko od kodeksa, ne vidim da bi bilo danas jedno, sutra drugo. Vidim da je čovek sa stavom, ima pravo dečko da dođe ovde da se izreklamira, da zaradi. Komentarišem normalno jer gotivim Ša, al’ ne mogu da kažem ono što nije. Miona kada je prišla, ja Mionu nikada takvu nisam videla – rekla je Maja.

Devojko, ja ne znam da li si ti svesna šta si izgovorila partnerima ovde?! Ne zna se uopšte kakav je on. Niko ne može da zna da li oseća nešto prema Mioni ili ne, to može samo vreme da pokaže. Ko zna zašto je gledao?! Može Stanislav da je gleda iz besa, ne mora da znači da je gleda iz ljubavi ili zato što bi voleo da mu se vrati. Ja slušam komentare ovih ljudi, već 20 dana sve je isto, sve se vrti u taj jedan krug. Jedino ko misli je Miona, koja nije iskrena u ovome sto odsto – rekao je Janjuš.

To je tvoje mišljenje, ja sam iskrena – rekla je Miona.

Da se Ša ne naljuti…Konkretno mislim da su tebe ljudi uzdigli kao devojku da si Bog. Ti se sprdaš sa Ša, on je lud pa lud, u ljubavi je lud. Ti imaš 24 godine, imala si dve ozbiljne veze?! Prva stvar je da te nije volela (Stanislav), druga stvar je da je lako zaljubljiva. Ja sam švaler, voleo sam žene, radio sam drugu stvar. Ako pričaš da nekoga voliš, ne možeš posle tri meseca uraditi a da nisi sklon tome – dodao je Janjuš.

Ova bi Ajnštajnu svezala mozak, ako je Ša lud, ona je tri puta luđa, onda da spašavamo čoveka. Ona priča jednu stvar tamo, njemu kaže nešto, onda dođe ovde i ispriča da je bilo super. Gledaocima ništa nije jasno. Sve u svađama njihovim što se desi, dolazi u njihovim pitanjima. U želji da opravda sebe će ukanaliti Stanislava i Ša. Ja kažem da se ne kaješ, valjda, ako si zaljubljena, tebi kada je lepo ne razmišljaš na koji način si došla do toga. Ona priča da je boli ku**c šta roditelji kažu, da će odavde otići kod Ša, što se nje tiče, ne moraju ni stvari da joj podnesu. Ovo je rezultat rada roditelji, gospodo draga. Što ja nisam uradio nešto zbog čega bi mi je**li majku?! Ako nije strašno, šta se kaješ?! – rekao je Đedović.

Jeste ružno prema njemu – rekla je Miona.

Pi**e mi ja*a što je ružno prema nekome ako sam ja srećan, nek skoče s mosta, zažalim za njima samo ako se napijem pa mi padnu na pamet. Ne, nego skuvaš mozak, pa se ovde praviš fina. Najlakše da ocrniš bivše, pa to je i moj blam. Ne, nego tamo ispriča najcrnje jade, nedovršena, nedorečena…Šta pričate takve stvari – rekao je Marko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink.rs