ŠOK DETALJI! Ša URLA, DIVLJA I PENI na Lepog Miću jer smatra da Mioni BURGIJA mozak, pa otkrio da je Stanislav PREVARIO Jovanovićevu! (VIDEO)

353

Nenad Aleksić Ša podivljao je zbog Lepog Miće, te je tom prilikom penio, urlao i divljao.

Ja sumnjam u to po izlasku, tvoja izlaganja daju pravo za to da se sumnja – urlao je Ša.

Što ne bi ona pričala sa Aneli o Stanislavu, kada on priča sa Markom, Žanom i Matorom da ona gleda Stanislava i on nju – pitao je Milan.

On njoj zamera priču o bivšima, njemu Stanislav nije bivši. Njemu nije isto jer on kaže da ona i Aneli stalno pričaju o Stanislavu – rekao je Đedović.

Ja tvrdim da on ima tripove – rekla je Miona.

Danas moje izlaganje ako ste čuli ovde, šta je poslednje bilo i šta mi intuicija kaže?! Jedite go**a i pu**te mi ku**c…Ja sam jasno rekao danas, je l’ slušate?! – zaurlao je Aleksić.
Da je meni ušao ovaj, ona bi mene pitala, to nema ništa loše – rekla je Aneli.

Nećeš da joj burgijaš mozak…Ja sam rekao da ne sumnjam i da je sreća završetak, odmah sam rekao i seo, tačka i kraj! Je l’ treba petsto puta da ponovim, a matori hoće da te spoji sa njim, biće ti žao kada pukne sve zbog matorog – rekao je Ša.

Ja sa Mićom ne pričam, apsolutno, ne znam o čemu on priča, to su njegova ubeđenja – rekla je Miona.

Ja neću da se priča o bivšem dečku, ja ne pričam ni sa kim o bivšoj ženi i o vezama. Ako je volite kao drugaricu, podržite je da bude sa mnom, a ako ne, onda nemojte da pričate o bivšem dečku – rekao je Ša.

Ja da sam nečija drugarica i da vidim da nešto nije okej. On i ja ne razmišljamo isto – rekla je Miona.

Voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Mioni Jovanović.

Da li ti je Stanislav naplaćivao stan i hranu dok si stanovala kod njega u Zagrebu, da li te je mlatio i maltretirao, da li je on tebe ostavio i prevario ili ti njega – glasilo je pitanje.

Nije me maltretirao, niti bilo šta, ja sam njega – rekla je Miona.

Razumeo sam ovo pitanje, po toj priči joj nije bilo dobro sa mnom i šta sad, šta joj je falilo?! Nije ona to govorila da joj je bilo loše, rekla je da joj je bilo dobro sa mnom – rekao je Stanislav.

Nešto ne štima, nije bila samo sama, tu nešto ima, jer je nemoguće da je to, kao voliš nekoga i kao eto – rekao je Mića.

Kakve su ovo sprdnje?! Ja mislim drugačije. Prevara kao definicija jasno govori šta to znači, kada si zdrave pameti i ima nešto što ti ne odgovara i ne ostaješ u odnosu. Nema decu i ostalo…Ulaziš u takvu priču, ti svesno – rekla je Kačavenda, ali je Miona prekinula.

Vodili smo računa, posumnjala sam jer mi je kasnio ciklus – rekla je Miona.

Ona nije govorila o tome kao o neželjenoj trudnoći…Ako je tako, zametnuta neželjena trudnoća, ne znam zašto onda živiš s nekim i zašto planiraš neki mogući odnos, da se venčaš sa nekim, onda si ili glup ili budala…Na sve to, ovo meni zvuči potpuno kretenski, mi možemo ovde da gledamo u šolju. Ne kažem da je nemoguće, onda je moje pitanje, zašto si živela u tom odnosu u drugoj državi?! – rekla je Milena.

Ona je napravila grešku kada je njemu oprostila prevaru, dečko je rekao da ga je devojka ora**o zadovoljavala – skočio je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink.rs