OPŠTI HAOS! Ša NEĆE da otkrije Stanislavovu TAJNU koju mu je Miona rekla, Krofak priznao da ZNA dosta o reperu, ali ga NE ZANIMA! (VIDEO)

362

Voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Mioni Jovanović.

Zašto ti je bilo neprijatno na debati kada te je Ša pitao: “Da li ga voliš?”

Nisam očekivala, malo mi je bilo kao da sam na nekoj klupi i da me neko ispituje neke nebuloze koje se ne dovode u pitanje. Kao on je ustao da me ispituje, nije bilo potrebe za tim stvarima u tom momentu – rekla je Miona.

Ja je poznajem kroz sedam meseci, uvek je nekako takva, da li je to hladnoća, nemam pojma. Ja znam da ona mene voli, može da se smeje koliko hoće. On je sebe posprdao kada je ušao – rekao je Ša.

Nije govorila tako često da me voli – rekao je Krofak.

Kako komentarišeš što možemo da nagađamo sve o Stanislavu kada te je izdao Ša – glasilo je pitanje za Mionu.

Rekla sam mu nešto o poverenju, ne menja priču o našem odnosu, smatram da je glupo što priča o tome. Da je nešto bitno…Znam da nije rekao nikome – rekla je Miona.

Šta ona o tebi zna toliko što je njemu rekla – pitao je voditelj.

Neka kaže, ja stojim iza svega što sam uradio, reći ću ako jesam – rekao je Krofak.

Nije ništa strašno, on je kriv što se priča toliko. Svaki put u raspravama sa mnom…Ja sam budala što sam mu rekla, nije on kriv, a on sada priča: “Reci šta si mi pričala”. Svaki put aludira da ne pričam – rekla je Miona.

To su stvari koje je Miona pričala Ša. Jedno priča Ša, za stolom drugo, onda se on razludi i pita je za stolom. Iz jedne situacije sam ja zaključio, lupio sam, oni su se začudili i pitali: “Odakle tebi to?” – rekao je Đedović.

Ja nikada nisam rekao: “Nemoj ja da kažem”, to moje reči nisu – skočio je Ša.

Je l’ si osetio da ima nešto za tebe – pitao je voditelj.

Da, da, ja sam rekao da sve kažu – rekao je Krofak.

Nazvala sam ga izdajicom jer je pričao da zna nešto o njemu, a da nikada neće da kaže – rekla je Miona.

Prvo je ušao sa mangupskim stavom, pa je došao i kao: “Meni je Vanja mnogo toga pričala o tebi, ja to nikada neću reći”, nisam ja prvi krenuo, ti si! Ja ne lažem – rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink.rs