Lepi Mića skovao PAKLENI PLAN protiv Ša – Reper doživeo totalno POMRAČENJE kada mu je saopšteno ŠTA SLEDI, pa napravio HAOS

256

U rijalitiju “Elita” otvorena je još jedna debata. Današnja tema je “Da li treba ostati u dobrim odnosima sa bivšim partnerima”, a moderator je Marko Đedović.

Lepi Mića svojim izaganjem isprovocirao je Nenada Aleksića Ša. On je pokrenuo raspravu na temu odnosa Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka.

Pržulj je izneo da njih dvoje treba da obave razgovor, što je dovelo do oštre rekacije repera. Alekić je bio isključiv po pitanju ove teme i naveo da se to nikada neće desiti.

– Ja bih stavio Mionu i Stanislava u izolaciju, pa da vidimo da li mu je bivša ili nije. Ti se ponašaš u vezi kao da si joj oficir, a ne dečko – rekao je Mića.

– Ti si se sad naložio, jer si dobio poklon od njihovih fanova. Ja razumem da neko ima dete i da ostane u dobrom odnosu, ali ako su bili samo u vezi i završili šta ima da komuniciraju. Mića priča da smo nas troje zajedno, on nije normalan – rekao je Ša.

– Ja podržavam uvek ljubav, ali ljubav uvek treba da se rasčisti i da se pruži još jedan razgovor – rekao je Mića.

– Šta je sad problem, ti si podržao odnos Ša i Mione? – umešala se Kačavenda.

– Da jer je priznala da ga voli, ali kažem opet da njih dvoje nisu rasčistili do kraja i da treba da se pruži još jedan razgovor -nastavlja Mića.

– Ja Mićo razumem da ti želiš ponovo da spojiš nju i Stanislava ali to neće ići – vikao je Ša.

srbija danas