STANISLAV ODUVAO ANELI: Saznao da je bacila oko na njega, pa je postavio na svoje mesto!

15390

Marko Janjušević Janjuš odlučio je da raskine sa Aneli Ahmić iznenada. Naime, Janjušević je izbacio Aneli iz sobe za rehabilitaciju, a potom joj je poručio da ga ostavi na miru, da je prestao da je voli.

Aneli je doživela nervni slom, pa je počela da peni na Janjuševića, a on kako se osećao loše, sve vreme je terao Ahmićevu iz prostorije. Ono što je Aneli povredilo jeste što joj je Janjuš tražio da pogazi zakletvu da se neće pomiriti sa njim, budući da se zaklela u dete, a sada je to pogazila.

Kako su kasnije gledaoci saznali, razlog njihovog raskida bio je Stanislav Krofak, koji je napravio opštu pometnju svojim ulaskom u Elitu, a Aneli Ahmić je on zapao za oko, što je i Janjuš primetio, pa je odmah odlučio da prekine vezu.

Voditelj je upitao Stanislava za mišljenje, a on je jasno stavio do znanja da ga Aneli ni najmanje ne zanima i da kod njega nema šanse. Ipak, bio je iznenađen činjenicom da je Janjuš sa njom raskinuo upravo zbog njenih simpatija prema Krofaku:

– Upleten si u odnos Aneli i Janjuša isto, kako to komentarišeš? – pitao je Darko.

– Nisam očekivao to, iskreno, ja Aneli gledam kao sestru, jer znam da je zauzeta, u to se ne mešam. Janjuš je uvek bio korektan prema meni, Aneli sam upoznao kao zauzetu i tako je gledam, ne kao devojku – bio je jasan Stanislav prilikom intervjua.

republika.rs