STANISLAV I MIONA OČI U OČI! Bivši partneri obavili PRVI RAZGOVOR – Sasuli jedno drugom sve u lice! Miona zamera Stanislavu što je bio sa Vanjom!

15560

Voditelj Milan Milošević u večerašnjem “Pretresu nedelje” dao je reč Miljani Kulić kako bi prokomentarisala odnos Stanislava Krofaka, Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Koliko god mi je Ša drag, ako joj ja mislim loše, misle joj i roditelji. Ja sam iznela sve što sam videla između Mione i Stanislava, to je samo moje mišljenje. Vidim da i Mionina majka misli isto što i ja – rekla je Miljana.

Vanja je malo pre napisala: “Zatvorite bolesnike tamo gde im je mesto” – rekao je Milan

Nek ona moli i dalje za giftove i neka se pr*a sa gifterima. Neka se nasisa mu*a malo – rekao je Ša.

Uvek sam komentarisala da je između Stanislava i Mione zdrava ljubav, prevarila ga je na osnovu hipotetičkog pitanja. Ja vidim na zdrav način da te je on ispratio do rampe, da je rekao: “Volim te”, da si ti uzvratila, da je stiglo hipotetičko pitanje i da si se ti uhvatila za nešto – rekla je Miljana.

Ja sam videla mnogo stvari koje su mi stvarale sumnju, ali ga nisam ostavila jer sam ga volela, budala, kada voliš opraštaš – rekla je Miona.

A šta sada nisi budala što prelaziš preko ovih svih stvari. Pazi šta pričaš, nema to veze s vezom – pitao je Stanislav.

Pa ne možeš da imaš devojku i da pr**š sa strane – dobacio je Ša.

Da oni vide ljubav, što bi se mešali?! Miona sve kaže na intervjuu. Njega diže u nebesa, a šta ga je prevarila, jer je sumnjičava, što mu na rampi to nije rekla?! On je pristao da uđe ovde da se ispromoviše – rekla je Kulićeva.

To nije istina, kakvi fan pejdževi – skočio je Stanislav.

Na tvom instagramu, tvoj, za graditeljstvo, za klub i fan pejdž. Ja nisam pukla, tvrdim – rekla je Miona.

Ma ti nisi normalna, ti si pukla! – rekao je Stanislav.

pinkk.rs