OD BLATA DO ZLATA! Stanislav ŠOKIRAO sve svojom životnom pričom, otkrio kako je stekao BOGATSTVO, pa progovorio o BIVŠOJ ženi: Sve mi je UZELA, morao sam sve da počinjem ISPOČETKA!

6560

U toku je emisija ‘Pretres nedelje sa Milanom’.

Večerašnji voditelj Milan Milošević spreman je da pretrese sva aktuelna dešavanja koja su obeležila nedelju za nama. Večeras gori Balkan! Stanislav Krofak otvorio je dušu o tome kako je stekao bogatstvo.

Stanislave svima je bila zanimljiva priča o tebi kako si sve postigao i bogatstvo stvorio? -rekao je Milan.

Sa 18 godina sam otišao u Zagreb, moji su živeli na selo, moji su rekli gde ćeš tamo i moj otac je rekao vratiće se on za par dana. Spavao sam kod brata i on me izbacio, pa sam spavao po terasama, zatim me devojkin deda primio. Ja sam radio kao instalater i onda sam vremenom počeo da radim zgrade, radio sam u jednoj firmi i prijavio se da uđem u jednu jaku firmu. Bivša žena mi je uzela sve pare kad smo se razvodili, sa njom sam imao dete, uzela mi je i sve radnike, onda kad se desio potres brat mi je pao sa zgrade i jedva ostao živ, na kraju sam opet počeo iz početka i sad sam uspeo da stvorim 9 kamiona, sad me svi znaju u Zagrebu i ljudi me vole -rekao je Stanislav.

pink.rs