‘DOŠAO SAM U ZAGREB SA DVESTA KUNA, SPAVAO SAM NA TERASI…’ Stanislav otvorio DUŠU Maji i Kačavendi, pa otkrio kako je uspeo da stekne BOGATSTVO ni od čega

31798

Stanislav Krofak otkrio je na koji način je uspeo da stekne bogatstvo. Kačavenda i Maja šokirani njegovom životnom pričom.

Ja sam došao sa 18 godina sa putnom torbom iz sela u Zagreb i spavao sam tri dana na terasi jednog kafića i tako sam počeo raditi, evo sad sa 35 imam svoju firmu i 9 kombija, kuću svoju i sve. Kada sam išao od mojih majka je plakala a stari je rekao pusti ga on će otići vratiće se posle 5 dana, ja sam obećao sebi da se nikad neću vratiti. Zato ja kad nešto kažem to je tako, imam istetovirano dečka, torbu i prugu i citat možeš da vidiš kako se trudim ali nikad ne odustajem -rekao je Stanislav.

Ja sam odma znala da si spartanac, još kad sam videla da se baviš sportom znala sam da si vredan čovek, jer je za sve to potrebno puno odricanja -rekla je Milena.

Evo Miona sve zna, ja imam mnogo kontakata u Zagrebu, videla je koliko mene ljudi cene tamo u Zagrebu. Ljudima je uvek bilo zanimljivo kako sam došao i od ničega napravio sve -rekao je Stanislav.

Ja sam varao svoju bivšu devojku i ja sam njoj to priznao ali sam i ja nju uhvatio u prevari, ona je meni sve uzela pa sam morao da krećem od nule, sve mi uzela i kamione i sve ostalo. Na njeno ime je bila firma, sve što je na firmi je išlo njoj, ja kad sam video šta sam napravio nije mi bilo dobro, ostao u trenutku bez ičega -rekao je Stanislav.

Ja nagovorio brata da pređe kod mene da radi i taman se dogodio potres njemu padne krov na nogu i polomi mu nogu, on nije mogao da radi i bio na bolovanju i kad se oporavio mi radili nešto na zgradi i on padne sa krova na asfalt i ja reko mrtav, ja počeo sve razbijati i kidati, ja mu držao glavu njemu ide pena na usta, ja reko gotovo i na kraju se čovek oporavio. Ja se ni ne sećam svega, znam da su hteli da mu seku nogu i ruku ali sad je sve normalno, da nije bio u sportu katastrofa bi bila -rekao je Stanislav.

pink.rs