JANJUŠEVA ENA IMA NOVOG DEČKA: Ovo je istina o njegovom EMOTIVNOM SLOMU, stigla ga Asminova KARMA! (FOTO)

14226

Na društvenim mrežama pojavili su se navodi o novom partneru Janjuševe bivše žene, nakon čega mnogi smatraju da ga je stigla karma za sve što je govorio Aneli o starateljstvo Asminovom nad malom Norom!

Sinoć su Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imali skandalozni sukob u “Eliti”, tokom kojeg je došlo do raskida. Janjuš je izvređao Aneli jer je ponovo počeo da sumnja u njenu vernost. Naime, on je smatrao da ona ponovo pokušava da se približi Stanislavu Krofaku Panteri, zbog čega ju je izvređao.

Nakon haosa, zbog kojeg je nakratko prekinuta emisija “Pitanja novinara”, Janjuš je otišao u pab i krenuo da plače i to zbog pokojnog brata Mihaila Janjuševića, koji je krajem decembra prošle godine izvršio samoubistvo.

Međutim, na društvenim mrežama su se pojavili komentari u kojima se pominje da Janjuš nije u totalnom rasulu samo zbog porodične tragedije, nego da je saznao da njegova bivša supruga Ena ima novog partnera, koji se jako dobro brine i o Kruni i da zbog toga ni za rođendan nije dobio čestitku od njih dve.

– Razumem da mu je žao pokojnog brata, ali zašto meša ljubavni odnos? On je čuo da mu bivša žena Ena ima partnera i da više nema pristup u njenu kuću, nije mu čestitala rođendan, ni ona, ni ćerka i on je pukao, jer je psihički nestabilan – napisao je neki komentar na društvenim mrežama, a povodom toga se oglasio jedan profil na Instagramu koji prati sva dešavanja:

– Da, istina je da Ena bivša žena Janjuševa ima novog dečka, koji je takođe preuzeo ulogu oca u Kruninom životu. Nije slučajno što mu ni Ena, ni Kruna nisu poslale čestitku za rođendan. Da li enin novi dečko nosi Kruninu sliku u novčaniku? Ko drugome jamu kopa, sam u nju pada – glasio je komentar tog profila na Instagramu.

republika.rs