PRAVI OD NJEGA BUDALU, A ON NIKAKO DA SHVATI TO! Kačavenda progovorila od odnosu Mione i Ša! Ubeđena da Jovanovićeva IGRA IGRU!

5878

U toku su “Pitanja novinara” , a novinar Darko Tanasijević je podigao Milenu Kačavendu kako bi prokomentarisala ljubavnog trougla.

Ja sam danas očekivala čestitku njenih roditelja danas. Sam Stanislavov ulazak je bio šok udarac. Mnoge zanima što je Vanja poslala medvedića i šta je medvedić. Moram da kažem da sma rekla Ša da stane i da pusti Mionu da kaže. Ima ona šta da kaže, ali on nju prekida. Meni Ša upošte nije niti blesav niti lud, on pokušava da kaže da nije blesav, ali on ima dovoljan broj godina “Ko sa decom spava, upi*an se budi”, ali to je njegov izbor. Na mah on traži nešto, a ona kao ne razume ili se pravi blesava. Ovde svi lovimo šta će ko da uradi, ali sa druge strane ne možeš da mi objasniš kako iz najveće ljubavi prevare. Ona je vrlo mudro izlagala stvari koje joj nisu odgovarale u odnosu. Nije realno to što priča. Kanelarija je u kući, a on je mnogo radio, a ovamo nije bio kuči, a vodio ju je na doručke večere. Moram da primetim, moj lični stav. Bila si u jednoj Zadruzi, ušla u Elitu, a on je podržao, i ide komentar pevala bi u zagrebu, bila bi tamo stalno, a što onda ako je dobra ne peva u Beogradu. Moj lični stav je nerealan, ja bih ekla šta ona izigrava, budaletina. Mi imamo dva muškarca i jednu devojku koja je normalna. Ona nije smela da mu se obrati, ne mora da bude moj način, ona nema poriv da uradi bilo šta, – govorila je MIlena.

Za Ša ima to – dodao je Darko.

Miona ostavlja prostora, tolerisala sam joj sve, a ona je postala svesna da se prešla, ali ja smaram da ona ne bi izašla iz odnos sa Ša da je ne bi osudili,. Miona nije jasna.

pink.rs