Miona otkrila da joj je TRN U OKU bila misteriozna spremačica, pa priznala u kom mometu je izgubila POVERENJE u Stanislava: VIDELA SAM MU PORUKE SA… (VIDEO)

6014

Voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao je Nenadu Alekiću Ša u emisiji ”Pitanja gledalaca.”

Zašto konstantno pokušavaš da poniziš Stanislava isticanjem da nije bio dobar prema Mioni? – glasilo je pitanje.

Ne radim to. Da imam tu nameru, ja bigh gavređao. Ja samo govorim ono što je meni Miona pričala i do kakvih ja zaključaka dolazim kad je reč o tome. Mislim da je moj zaključak isprava, a ako nije, šta da se radi. Malo mi je glupo jer ispada da želim da ga unizim, a nije tako. Možda nisam za sve bio uvek u pravu, ali umem neke stvari dobro da rezonujem – kazao je Ša.

Stanislave i ti si sam rekao da smatraš da Ša pokušava da te ponizi – rekao je Milan.

Da. On stalno ističe da da je Miona njemu nešto rekla, a ja ne znam da li je to ona rekla, već ja slušam samo šta on govori – rekao je Stanislav.

Kako se Stanislav i Miona brane, ja ne mogu da verujem – dodao je Đedović.

Milane, ja samo želim podršku od Mione. Jedino važno mi je da ima podršku od nje. Stanislav je bivši, a ja sam sadašnji i smatram da treba da ima veće poštovanje prema meni – rekao je Ša.

Miona zna da ja pričam istinu, a da li je ona možda Ša pričala neke laži, pa se sad od toga pere, ja to ne znam – rekao je Stanislav.

Miona mi je ranije pričala o njihovom odnosu. Govorila je da nije bila zadovoljna i srećna – istakao je Ša.

Najiskrenije, ja sam se borila sa nekim sitnicama. Nervirale su me te neke sitnice – rekla je Miona.

Šta te je to mučilo? – upitao je Milan.

Da li me stvarno toliko voli. Ja sam mislila jedno, on je pričao drugo. Nije mi pilo vodu ono što je pričao, a želela sam da budem pored njega – kazala je Miona.

Da li si je voleo? – upitao je Milan.

Jesam, voleo sam je – kazao je Stanislav.

Je l’ bio dobar prema tebi? – upitao je Milan.

Jeste. Bilo je stvari koje su mi smetale. Nije me poštovao a neki način. Smetala mi je ta devojka koja je istila dvoranu, a ja sam mu rekla da ću ja platiti čistačicu samo da ona ne bude tu – kazala je Miona.

Je l’ misliš da se švalerisao sa čistačicom? – upitao je Milan.

Imali su neke poruke – rekla je Miona.

Koliko dugo si Stanislavu proveravala telefon? – upitao je Milan.

Par dana pre nego što sam ušla ove. Isto tako, pre nego što sam se preselila kod njega u Zagreb, videla sam da se dopisivao s nekom devojkom i da joj je napisao:”hej, našao sam te”. Šta ti imaš da tražiš devojku, a sa mnom u tom trenutku planiraš budućnost? – kazala je Miona.

Zašto si toliko ljubomorna na Anđelovu prošlost? Prvo, top si devojka, a drugo, Anđelo kad voli, on ne vara – glasilo je pitanje.

Nisam ljubomorna na prošlost, nego sam ja ljubomorna po prirodi. Ispitivala sam da li je nekad bio sa nekom konobaricom. Ja sam se previše opteretila – kazala je Anita.

pink.rs